De Dragobete AJF Timis are o conducere noua. GALERIE FOTO SI VIDEO!

IMG_2890

Asociația Județeană de Fotbal Timiș a organizat alegeri, sâmbătă 24 februarie 2018, la care au participat reprezentanții a 121 de cluburi.

Dintre cei patru candidați, Romeo Malac, Gabi Stoicovici, Adrian Onica şi Ioan Mureşan, câștigătorul a fost, așa cum se așteptau toți, Romeo Malac, cu 87 de voturi, care a fost și vicepreședinte.

De asemenea, sâmbătă, au fost aleși și noii vicepreşedinţi. Aceștia sunt: Ciprian Trancă, Ionel Poclid și Raul Ghiciulescu. Malac a mulțumit tuturor care l-au susținut pentru a câștiga și a promis că va fi președintele tuturor.

Un prim cadou la inceput de mandat primit de noul presedinte a fost o cana personalizata cu numele, functia si imaginea lui Romeo Malac, oferita de catre clubul ACS Ghiroda.

 

Valentin Handro & Face4tv

VIDEO:

Rezultate alegeri 2402 adunare generala 2018 AJF Timis & discurs presedinte Malac Romeo

GALERIE FOTO:

yim De Dragobete AJF Timis are o conducere noua. GALERIE FOTO SI VIDEO!gmail De Dragobete AJF Timis are o conducere noua. GALERIE FOTO SI VIDEO!bookmark De Dragobete AJF Timis are o conducere noua. GALERIE FOTO SI VIDEO!delicious De Dragobete AJF Timis are o conducere noua. GALERIE FOTO SI VIDEO!digg De Dragobete AJF Timis are o conducere noua. GALERIE FOTO SI VIDEO!myspace De Dragobete AJF Timis are o conducere noua. GALERIE FOTO SI VIDEO!share save 120 16 De Dragobete AJF Timis are o conducere noua. GALERIE FOTO SI VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National