Maşini furate descoperite la Vama Cenad

 Maşini furate descoperite la Vama CenadDe la începutul acestui an, poliţiştii de la Vama Cenad au identificat deja cinci autoturisme furate, pe care diverşi cetăţeni au încercat să le introducă în ţară. Toate autoturismele erau noi, fabricate după 2005. Numai în această săptămână, ofiţerii de la vamă au identificat două astfel de cazuri.

Ieri, un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Timiş a încercat să intre în ţară conducând un BMW X5. Automobilul era fabricat în 2007, era înmatriculat în Anglia şi a fost evaluat la suma de 40.000 de euro. Vameşii au constat că este vorba despre un BMW care a fost furat în Anglia anul trecut, în luna octombrie. ªoferul a declarat că a cumpărat maşina de la cineva, fără a şti că este vorba despre un caz de furt.

Marţi, poliţiştii de frontieră depistaseră alt caz de furt. De data aceasta, un tânăr de 21 de ani din judeţul Mehedinţi a vrut să intre în ţară în jurul orei 1 noaptea. El conducea o autoutilitară Iveco fabricată în 2007 şi evaluată la 30.000 de euro. Vameşii au constat că maşina fusese declarată furată în ţara de provenienţă, Italia, cu doar două zile în urmă. Tânărul a declarat că nu ştia exact despre ce era vorba, dar că primise de la un italian 400 de euro să aducă maşina în ţară. Ambii şoferi sunt acum cercetaţi penal pentru furt.

Anda Deliu

yim Maşini furate descoperite la Vama Cenadgmail Maşini furate descoperite la Vama Cenadbookmark Maşini furate descoperite la Vama Cenaddelicious Maşini furate descoperite la Vama Cenaddigg Maşini furate descoperite la Vama Cenadmyspace Maşini furate descoperite la Vama Cenadshare save 120 16 Maşini furate descoperite la Vama Cenad

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National