Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEO

firstwedding Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEOExista femei care si-au planificat nunta inca din copilarie. Din copilarie au stiut ce culoare si model va avea rochia, ce flori vor purta in par, cum va fi aranjata sala. Mirele este singurul care va apare, odata, intr-o zi cu soare, pe un cal alb. Insa, in ceea ce priveste nunta, totul este pus la punct, in cele mai mici amanunte.
Exista femei preocupate de cariera, care nu se gandesc la nunta decat in momentul in care simt ca si-au gasit jumatatea. Exista jumatate! Nu este doar o poveste. Exista acea persoana care te face sa te simti implinit. Pentru fiecare femeie, exista barbatul cu care se vede peste zeci de ani, tinandu-se de mana, intr-un sezlong si amintindu-si.
Peste zeci de ani, isi vor aminti doar de clipele frumoase din viata lor. Si asta pentru ca peste cele urate, praful s-a asternut de mult.
Nu exista femeie pentru care ziua nuntii sa nu fie cea mai importanta dintre toate. Noi existam pentru a te ajuta. PTK Image te ajuta sa-ti umpli cu imagini reale albumul pe care ti l-ai pregatit inca din copilarie. Are paginile goale si ne asteapta pe noi, sa-ti dovedim ca visul poate deveni realitate.

Stim ce iti doresti. Stim ca vrei sa pastrezi pentru vesnicie privirea sotului tau in momentul in care te vede in rochia de mireasa. Vrei sa ai imagini si sa-l vezi cum te astepta la altar. Vrei sa-i privesti emotia pe chip si sa nu o mai uiti niciodata. Vrei ca peste zeci de ani sa te uiti la imagini si sa-ti amintesti cat de frumoasa si de minunata erai in acea zi. Cat de perfecta era rochia, pantofii, machiajul. Cat de bine iti statea parul.

Alege-ne pe noi! PTK Image te ajuta sa ai parte de cele mai frumoase imagini foto si video de la nunta ta! Imagini care iti pastreaza timpul intr-o clepsidra si te fac sa simti ca esti in fiecare zi mireasa!

Si pentru ca albumul tau sa fie complet, tot noi il vom umple cu imagini de la botezul copilului tau, cu cele mai frumoase instantanee si videoclipuri facute in cele mai frumoase zile ale tale. Ca sunt zile de nastere, petreceri, serbari ale copilului, orice moment important din viata ta, devine unul si mai important pentru noi, care iti vom realize fotografiile si inregistrarile video.

Arata-ti frumusetea, traieste-ti viata in imagini! Servicii foto video profesionale la preturi competitive. Informatii si rezervare de data la telefon 0762616173. Contractele semnate cu 3  luni in avans beneficiaza de 10% reducere!

Pentru aranjamente si decoratiuni va recomandam Nunta Style

Click  AICI pentru mai multe clipuri video si fotografii.

GALERIE FOTO 1:

GALERIE FOTO 2:

yim Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEOgmail Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEObookmark Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEOdelicious Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEOdigg Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEOmyspace Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEOshare save 120 16 Te casatoresti in 2011 ? Noi suntem solutia amintirilor tale! GALERIE FOTO SI VIDEO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National