A murit profesorul Viorel Titihazan.

Studenţii de la Facultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică din cadrul Universităţii Politehnica sunt în doliu. Unul dintre profesorii lor s-a stins din viaţă. Înmormântarea profesorului universitar va avea loc mâine, de la ora 13, în cimitirul de pe strada Cosminului.

Îndureraţi de trecerea în nefiinţă a profesorului lor, studenţii au decis să vină în număr cât mai mare la înmormântare şi să cumpere o coroană pentru conf.dr.ing. viorel Tihazan. Mesajul a fost postat pe site-ul Facultăţii. ” Cu durere si regret anuntam trecerea in nefiinta a celui care a fost conf.dr.ing.Viorel Titihazan, cadru didactic de excepţie, un om generos, cu o inalta tinuta morala. Colectivul Catedrei de Electroenergetică şi întreaga comunitate academică a Facultăţii de Electrotehnică şi Electroenergetică aduce un ultim şi pios omagiu. Inmormantarea va avea loc sambăta, 12 februarie 2011, la ora 13:00 la cimitirul de pe strada Cosminului”. Profesorul s-a stins după ce a stat două luni în comă, în urma unui accident. Viorel Tihazan a predat în cadrul Politehnicii din 1971 până în prezent, timp de 40 de ani.

Anda Deliu

yim A murit profesorul Viorel Titihazan.gmail A murit profesorul Viorel Titihazan.bookmark A murit profesorul Viorel Titihazan.delicious A murit profesorul Viorel Titihazan.digg A murit profesorul Viorel Titihazan.myspace A murit profesorul Viorel Titihazan.share save 120 16 A murit profesorul Viorel Titihazan.

3 Responses to A murit profesorul Viorel Titihazan.

 1. un student says:

  Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! A fost un profesor de exceptie…

 2. un student says:

  Si inca un aspect important!!! Numele d-lui este : Conf. Dr. Ing. Viorel TITIHAZAN. Sper sa corectati in cel mai scurt timp. Va multumesc.

 3. Janeta says:

  A fost un profesor deosebit. Un profesor cu foarte mult respect pentru studenti, si in general pentru semenii sai.
  Preda cu daruire si mult suflet.

  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National