Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drum

titihazan Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drumSambata a fost o zi trista pentru mediul academic Timisorean. Profesorul Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drum, lasand in urma sa lacrimi de durere si tristete in inimile celor care l-au respectat si apreciat in intreaga lui cariera. Slujba de inmormantare a avut loc la cimitirul de pe str. Cosminului, adunand laolalta zeci de studenti si profesori universitari.

Viata domnului profesor a fost una agitata, datorita pasiunii sale pentru activitatea ce o desfasura.

Viorel Titihazan a reusit sa dezvolte un laborator de Tehnica Tensiunilor Inalte, unul dintre cele trei laboratoare din Romania si cel mai mare din vestul tarii.

titihazan2 Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drum

Marele sau regret a fost insa faptul ca nu a reusit sa dezvolte si un laborator de Compatibilitate Electromagnetica, din lipsa fondurilor si a costurilor prea ridicate. Aceasta sarcina a fost preluata insa de celelalte cadre dictactice, de la sectia de Electroenergetica, care au promis sa deschida acest laborator in amintirea celui care a fost Viorel Titihazan, dupa spusele domnului profesor Flavius Surianu.

B.P.

yim Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drumgmail Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drumbookmark Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drumdelicious Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drumdigg Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drummyspace Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drumshare save 120 16 Viorel Titihazan a fost condus pe ultimul drum

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National