Poli i-a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2-0 în amicalul de azi

 Poli i a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2 0 în amicalul de aziAlb-violeţii s-au impus din nou în faţa celor de la Bocs, pe care i-au întâlnit şi în cantonamentul de la Debrecen. Dacă atunci scorul a fost de 4-0, de data aceasta timişorenii au câştigat cu 2-0 prin golurile lui Rocha şi Magera, ambele marcate în prima repriză.

Poli a jucat mai bine în prima repriză, când a şi reuşit să înscrie cele două goluri. Primul a fost Rafael Rocha, care a punctat în minutul 11, urmat apoi de Magera, care a majorat diferenţa câteva minute mai târziu. În repriza secundă, elevii lui Dusan Uhrin nu au mai reuşit să înscrie, după un joc care a suferit mult la faza de construcţie. De la meciul de astăzi au lipsit cei trei jucători de la naţională, Pantilimon, Zicu şi Alexa. Tot astăzi, au debutat în teren pentru Poli Sorin Ghionea şi Nikola Ignatijevic.

Echipele de strat:

Poli: Taborda, Helder, Ghionea, Luchin, Ignatijevic, Goga, Cisovski, Tameş, Rocha, Magera, Axente.

Au mai intrat: Ionuţ Matei, Ricketts, Alexandru Popovici, Burcă, Andrei Zăgrean.

Bocs KSC: Gabor Horna, Tibor Bokros, Tamas Sipos, Zsolt Molnar, Krisztian Toth, Attila Urbancsik, Becen Bakos, Kanota, Peter Urbin, Laszlo Ur, Paulio.

Astăzi am încercat noul jucător (n.r. Ignatijevic), mi-a plăcut cum a jucat, l-am încercat şi pe Cisovski în centrul apărării, pentru că, în cazul în care va lipsi Alexa, avem o problemă. Săptmâna viitoare o luăm în calcul ca o săptămână de perioadă competiţională. Sunt mulţumit de felul în care au abordat jucătorii meciul. Ignatijevic are pasa laterală foarte bună, ştie să paseze bine în lung de linie, ştie să joace simplu. Ghionea nu a făcut nicio greşeală, este de puţin timp cu noi să facem o analiză“, a declarat Dusan Uhrin după meci.

A fost un meci de pregătire, un antrenament bun, pe un teren destul de greu însă, dar trebuie să ne adaptăm pe orice suprafaţă. Bănuiesc că la începutul returului nu vom juca pe terenuri mai bune, din cauza vremii. Încă nu mi-am ales numărul, dar nu am o preferinţă aparte. Eu întotdeauna am apreciat oamenii din Banat, pentru că au susţinut echipa şi în momentele grele“, a spus Sorin Ghionea după primul meci în echipament alb-violet.

Anda Deliu

yim Poli i a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2 0 în amicalul de azigmail Poli i a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2 0 în amicalul de azibookmark Poli i a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2 0 în amicalul de azidelicious Poli i a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2 0 în amicalul de azidigg Poli i a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2 0 în amicalul de azimyspace Poli i a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2 0 în amicalul de azishare save 120 16 Poli i a învins pe ungurii de la Bocs KSC cu 2 0 în amicalul de azi

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National