Bega Danzio îşi continuă ascensiunea

 Bega Danzio îşi continuă ascensiuneaTimişorencele au reuşit din nou un meci bun contra celor de la CSB Teleorman, pe care le-au înfrânt la scorul de 68-52. Astfel, elevele lui Dan Ionescu continuă să urce în clasament, şi ocupă după această victorie locul 4 în Seria A1 a campionatului naţional.

Jucătoarele de la Teleorman au reuşit să se impună doar în primul sfert, cu scorul 19-14. Ulterior, bănăţencele s-au impus detaşat în sfertul următor, când au reuşit să se impună cu 24-11. Fetele de la Bega Danzio au rămas în avantaj şi în repriza secundă, când s-au impus cu 12-10 şi 18-12 în următoarele 20 de minute de joc. Dintre timişorence, s-a remarcat din nou Ancuţa Stoenescu. Jucătoarea a revenit după o accidentare şi a reuşit să înscrie 22 de puncte şi a reuşit 13 recuperări. De asemenea, s-a mai evidenţiat şi Laura Budean, care a înscris 20 de puncte. Din echipa din Regat cele mai multe puncte au fost înscrise de Georgiana Rus (16) şi de Nevena Saponjic (12). Antrenorul echipei adverse, Mădălin Piperea, a fost nemulţumit de arbitraj la sfârşit şi a declarat că va depune memoriu la Federaţie în acest sens.

Diferenţa de scor din acest meci nu e cea reală, pentru că a fost un joc în care s-au întâmplat foarte mari bătălii pe toate posturile. Mă bucur că am câştigat, am învins o echipă puternică din campionatul nostru, în continuare visăm frumos. Ancuţa a cerut să joace tot meciul, am văzut că poate, şi în condiţiile în care ne-au părăsit cei doi pivoţi era nevoie de o jucătoare cu experienţă. Dacă vom continuă să facem nişte partide la fel de bune, putem să ajungem în grupa 1-4 a campionatului“, a declarat Dan Ionescu, antrenorul celor de la Bega Danzio.

Anda Deliu

yim Bega Danzio îşi continuă ascensiuneagmail Bega Danzio îşi continuă ascensiuneabookmark Bega Danzio îşi continuă ascensiuneadelicious Bega Danzio îşi continuă ascensiuneadigg Bega Danzio îşi continuă ascensiuneamyspace Bega Danzio îşi continuă ascensiuneashare save 120 16 Bega Danzio îşi continuă ascensiunea

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National