La Timişoara s-a reaprins lumina

 La Timişoara s a reaprins luminaBC Timişoara s-a impus cu 79-66 în faţa celor de la Municipal Bucureşti după un meci cu peripeţii. După numai 45 de secunde de joc, lumina din Sala “Constatin Jude” s-a stins, iar defecţiunea tehnică a fost remediată după un sfert de oră de aşteptare.

Timişorenii au făcut un meci bun contra bucureştenilor. “Leii din Banat” s-au impus din primul sfert la o diferenţă destul de importantă, 28-19. Oaspeţii au mai micşorat din avantajul timişorenilor în sfertul al doilea, câştigat de ei cu 18-14. Nu a fost suficient, deoarece elevii lui Dragan Petricevic nu au mai căzut după pauza mare. Alb-violeţii s-au impus în sfertul al treilea cu 15-13, iar diferenţa de 6 puncte, din ultimul sfert, încheiat 22-16, a dus spre o victorie care reprezintă o adevărată gură de oxigen pentru “lei”. Cel mai bun marcator a fost Milos Pesici, cu 24 de puncte, urmat îndeaproape de Dan Păltinişanu, care a marcat 22 de puncte pentru echipă. Din tabăra bucureştenilor s-a evidenţiat Branislav Tomic, cu 18 puncte înscrise, urmat de Jamaal Smith, cu 13 puncte marcate.

De data aceasta luciditatea ne-a făcut să câştigăm. Adversarul a fost unul dificil, care a reuşit rezultate bune în acest sezon, cu un antrenor bun, era chiar un adversar de care nu aveam nevoie azi, când aveam acest meci capital. Dar, totuşi am reuşit să conducem cap-coadă acest meci şi victoria este chiar meritată. Noi jucăm miercuri în Cupa României şi nu vom ceva, deşi pornim de la -7 puncte. Dedic victoria colegilor. Toţi de la echipă suntem responsabili pentru rezultate, atât la victorii, cât şi la înfrângeri. Chiar dacă preparatorul fizic a plecat, după ce a fost doi ani şi jumătate la acest club, nu va refuza niciodată să dea sfaturi jucătorilor care au nevoie de ajutorul lui“, a declarat Dragan Petricevic.

Anda Deliu

yim La Timişoara s a reaprins luminagmail La Timişoara s a reaprins luminabookmark La Timişoara s a reaprins luminadelicious La Timişoara s a reaprins luminadigg La Timişoara s a reaprins luminamyspace La Timişoara s a reaprins luminashare save 120 16 La Timişoara s a reaprins lumina

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National