Bugetarii spera in continuare

Motiunea de cenzura a picat, Guvernul Boc ramane la putere, iar taierile salariale si de pensii se vor aplica in curand. Totusi,  sindicatele din sistemul bugetar si pensionarii nu cred ca au pierdut lupta impotriva masurilor de austeritate si vor sa continue sirul protestelor de strada, a grevelor si chiar vor sa actioneze Executivul in judecata.

Sindicatele din Timis cred ca inca mai au o sansa pentru a scapa de taierile salariale si de pensii anuntate de Guvern. Functionarii din primariile din judet au de gand sa continue protestele, cu toate ca nu au incredere in succesul contestatiei impotriva legii austeritatii depuse de PSD la Curtea Constitutionala.Nici pensionarii nu au de gand sa stea cu mainile in san. Ei sunt decisi sa dea in judecata Guvernul.

Odata ce motiunea de cenzura a picat si Executivul ramane in functie, din luna iulie ar trebui ca salariile sa fie diminuate cu 25%, iar pensiile si ajutorul de somaj cu cate 15 procente.

Sursa : Analog TV

yim Bugetarii spera in continuaregmail Bugetarii spera in continuarebookmark Bugetarii spera in continuaredelicious Bugetarii spera in continuaredigg Bugetarii spera in continuaremyspace Bugetarii spera in continuareshare save 120 16 Bugetarii spera in continuare

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National