Meciul de totul sau nimic

 Meciul de totul sau nimic“Leii din Banat” luptă mâine pentru intrarea în Final Four-ul Cupei României. Baschetbaliştii timişoreni pornesc cu un handicap de 7 puncte în meciul de la Bucureşti contra steliştilor, dar antrenorul Dragan Petricevic este încrezător în posibilitatea de a recupera avantajul bucureştenilor.

BC Timişoara este deţinătoare Cupei României de anul trecut, şi “leii” ţin cu dinţii de acest trofeu, în condiţiile în care în campionat ocupă doar locul 11. Meciul vine într-o perioadă foarte dificilă pentru cei de la club. Pe lângă seria de înfrângeri, conducerea BC Timişoara a decis să renunţe la serviciile lui Brice Kabengele şi a preparatorului fizic Goran Damijanovic. Jucătorul a fost pus pe liber de conducerea clubului de pe Bega din cauza salariului foarte mare şi a jocului sub aşteptări a baschetbalistului, care a fost suspendat o perioadă pentru consum de droguri. Preparatorul fizic a fost dat afară din cauza căderilor în joc ale echipei în a doua jumătate a meciurilor, lucru pentru care Damijanovic a fost făcut direct responsabil. În aceste condiţii, o calificare în faţa Stelei ar fi sinonimă cu salvarea sezonului, iar o înfrângere ar amplifica şi mai mult tensiunile din cadrul clubului bănăţean.

Partida va fi difuzată în direct de la ora 18 pe TVR 3. Meciul va fi arbitrat de Ciprian Stoica, Laszlo Bukuresti şi Dragoş Nicolae.

Anda Deliu

yim Meciul de totul sau nimicgmail Meciul de totul sau nimicbookmark Meciul de totul sau nimicdelicious Meciul de totul sau nimicdigg Meciul de totul sau nimicmyspace Meciul de totul sau nimicshare save 120 16 Meciul de totul sau nimic

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National