A dispărut o femeie din Biled

 A dispărut o femeie din BiledSimon Gerogeta a dispărut din Biled de duminică. Femeia este în vârstă de 61 de ani.Toţi cei care pot da informaţii despre această persoană sunt rugaţi să sune la 112 sau să apeleze la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Femeia avea următoarele semnalmente: înălţime 1,55 -1,60 m, greutate 70 kg, faţă rotundă, păr cărunt, poartă ochelari de vedere. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, fâş de culoare neagră şi purta ghete negre.

Femeia nu este la prima abatere în acest sens. Ea a mai fost declarată dispărută de către rude, pentru ca apoi să fie găsită la Mănăstirea de la ªag.

Anda Deliu

yim A dispărut o femeie din Biledgmail A dispărut o femeie din Biledbookmark A dispărut o femeie din Bileddelicious A dispărut o femeie din Bileddigg A dispărut o femeie din Biledmyspace A dispărut o femeie din Biledshare save 120 16 A dispărut o femeie din Biled

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National