Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfac

 Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfacJucătorii lui Poli sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea şi aşteaptă startul returului pentru a-şi menţine recordul de invincibilitate. Revenirea pe banca tehnică a lui Dusan Uhrin, precum şi noile achiziţii din lot sunt argumente în plus pentru rezultate bune în retur la Poli.

Alb-violeţii au câştigate ultimele două amicaluri disputate în România, însă diferenţele de scor nu au fost semnificative, comparativ cu valoarea adversarelor Bocs KSC şi ACU Arad. Totuşi, jucătorii sunt conştienţi că meciurile pe terenurile pline de noroi sunt o pregătire bună pentru primele tape din Liga Întâi, unde, cel mai probabil, şi terenurile de pe arenele principale vor arată la fel.

Bineînţeles că meciurile din perioada de pregătire sunt foarte grele. Din punct de vedere al încărcăturii fizice, sunt percepute ca antrenamente. Ieri a fost un meci diferit, şi pentru faptul că Aradul şi-a jucat foarte bine rolul. Bineînţeles, nici noi nu am reuşit să jucăm aşa cum ne-am fi dorit fiecare. Cei de la Arad au reuşit să combine şi şi-au creat multe situaţii. ªi pe compartimentul meu în faţă au fost multe situaţii pe care nu am reuşit să le rezolvăm foarte bine“, a declarat cehul Lukas Magera. Atacantul a fost completat şi de Luchin. “Am jucat ieri pe un teren greu pentru noi, a fost destul de incomod. Cred că e mai bine să jucăm pe terenurile noastre, deoarece şi în prima etapă o să ne întâlnim cu astfel de terenuri. Noi ne dorim să rămânem neînvinşi cât mai mult“, a spus fundaşul.

Lukas Magera nu este încă refăcut sută şa sută, dar speră să poată juca în meciul cu Mediaşul. “Sper să fiu apt, încă mai resimt anumite probleme la gleznă, încă nu mă ajută pentru refacerea totală nici terenurile pe care jucăm şi ne antrenăm, însă aşa este fotbalul. Cel mai mult îmi place să joc ca al doilea atacant, pentru că pe postul de mijlocaş nu mă simt atât de puternic, a spus jucătorul ceh. Jucătorul este de părere că întoarcerea lui Uhrin este benfică pentru echipă, deoarece antrenorul a mai antrenat echipa recent şi cunoştea o parte din jucători. În ceea ce priveşte zvnoruile despre transferul lui Luchin la Dinamo, jucătorul a negat această perspectivă.” Apreciez că Andone îmi recunoaşte valoarea şi mă doreşte la echipă, dare u sunt la Timişoara, vreau să am continuitate aici şi nu am niciun motiv să plec la o echipă de pe locul 6″, a spus jucătorul.

Anda Deliu

Foto:www.gsp.ro

yim Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfacgmail Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfacbookmark Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfacdelicious Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfacdigg Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfacmyspace Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfacshare save 120 16 Magera: Rezultatele din meciurile de pregătire nu ne satisfac

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National