La Poli au fost prezentate ultimele achiziţii

 La Poli au fost prezentate ultimele achiziţiiClubul alb-violet şi-a prezentat astăzi oficial ultimele achiziţii. Este vorba despre Andrei Zăgrean, Sorin Ghionea, Nikola Ignatijevic şi Sergei Lepmets. Toţi jucătorii au venit la cerea noului antrenor Dusan Uhrin.

Tehnicianul ceh a cerut să i se aducă un fundaş central şi un fundaş dreapta pentru a întări apărarea, care primea prea multe goluri, de aceea la club au venit sârbul Ignatijevic şi experimentatul fundaş Sorin Ghionea. Portarul estonian Lepmets a fost adus pentru ca echipa să aibă trei portari valoroşi. În ceea ce îl priveşte pe Zăgrean, Uhrin a declarat că jucătorul va trebui să lupte pentru un loc de titular în prima echipă. “În primu rând, noi am avut nevoie să ne întărim apărarea. Am văzut că primeam multe goluri şi am avut o nevoie stringentă să ne acoperim zona centrală şi cea laterală. Sunt foarte încrezător că se vor integra bine în echipa noastră. Vizazi de postul lui Lepmets în poartă, aveam nevoie să ne întărim concurenţa. Despre Zăgrean pot să spun că are o mare şansă să lupte pentru titularizare, chiar dacă avem mulţi atacanţi. Pentru că nu am marcat multe goluri în acest compartiment, aveam nevoie de rezerve mari“, a declarat Dusan Uhrin. Întrebat dacă noul portar îl va împinge pe Taborda definitiv pe banca de rezerve, Uhrin a punctat că acest lucru depinde doar de jucător. “Pentru obiectivul nostru e nevoie chiar de patru portari, nu de trei. În cele 16 etape se poate întâmpla orice, cumul de cartonaşe, o răceală, şi atunci trebuie să fii mereu pregătit“, a completat Gheorghe Chivorchian.

Toţi cei patru jucători au declarat că îşi doresc să câştige titlul cu Poli şi că se simt foarte bine în cadrul echipei, fiind uşor integraţi în colectivul de jucători. Andrei Zăgrean a venit liber de contract de la Internaţional Curtea de Argeş şi va purta numărul 15 la Poli. “Sunt bucuros că am ajuns aici, am întâlnit nişte colegi extraordinari, un club profesionist care ştie ce vrea Nu ne rămâne decât să ne apucăm de muncă. Avem un război de câştigat, cu multe bătălii şi dorim să facem fericit acest oraş“, a precizat Zăgrean. Ghionea a fost adus din Rusia pentru a întări linia de centru a apărării. “Sunt fericit că am venit la Timişoara, am venit cu inima deschisă şi am găsit o atmosferă extraordinară în vestiar. Dacă e să îmi doresc ceva în mod deosebit, este să câştig campionatul, pentru mine ar fi inedit să câştig titlul şi cu altă echipă. E nevoie de multă muncă, mult sacrificiu şi, de ce nu, şi de puţin noroc”, a spus Ghionea, care va purta tricoul cu numărul 24. Ignatijevic este împrumutat de la Steaua Roşie Belgrad, cu opţiune de cumpărare din vară.”Am venit într-un club foarte ambiţios, un club foarte bine organizat, dornic de succese şi victorii. Aceste lucruri se văd şi la jucători, dar şi la cei din administraţia clubului. Aici ni s-au întâlnit ambiţiile şi eu sunt la fel de dornic să câştig“, a declarat fundaşul care va purta numărul 6 pe tricou. Lepmets va purta numărul 1 şi a fost adus la echipă pentru a avea trei portari de valoare. “Sunt bucuros că am semnat acest contract. Colegii m-au primit foarte bine. Cred că vom reuşi să câştigăm titlul, pentru că toţi lucrează foarte mult pentru obiectiv”, a spus estonianul.

Anda Deliu

yim La Poli au fost prezentate ultimele achiziţiigmail La Poli au fost prezentate ultimele achiziţiibookmark La Poli au fost prezentate ultimele achiziţiidelicious La Poli au fost prezentate ultimele achiziţiidigg La Poli au fost prezentate ultimele achiziţiimyspace La Poli au fost prezentate ultimele achiziţiishare save 120 16 La Poli au fost prezentate ultimele achiziţii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National