Axente: N-am înscris în amicale, dar nu-mi fac probleme

 Axente: N am înscris în amicale, dar nu mi fac problemeVenirea lui Zăgrean la echipă a mărit şi mai mare concurenţa pentru posturile de atacanţi la Poli. Deşi în amicale nu au înscris atât de multe goluri, alb-violeţii sunt încrezători în şansele ca şi anul acesta Poli să aibă cel mai bun atac la finalul returului.

În acest moment, Dusan Uhrin are de unde alege pentru a titulariza atacanţi. Tehnicianul are la dispoziţia sa şapte atacanţi, mai ales că din retur va reveni şi Mansour, care s-a accidentat la meciul de Cupa României jucat contra celor de la Juventus Colentina. Cum Uhrin este cunoscut ca un antrenor ofensiv, în acest sezon suporterii aşteaptă multe goluri de la fotbalişti.

E mai bine să nu dăm goluri în amicale şi să înscriem în meciurile oficiale. Sigur, şi golurile din amicale ne ajută pentru moral, eu nu am înscris în aceste jocuri, dar nu îmi fac probleme. Ca joc, am pus la punct multe aspecte la care sufeream şi am încredere că voi reuşi un retur bun. Dacă vom avea victorii, şi atacul va fi iar printre primele din ţară“, a declarat Mircea Axente. Jucătorul a spus că face un cuplu foarte bun în atac cu Magera, care dă pase foarte bune. Axente a mai spus că pentru a fi titular în echipa întocmită de Dusan Uhrin mai trebuie să îşi îmbunătăţească loviturile cu capul şi felul în care se demarcă în teren.

Anda Deliu

Foto: www.ziare-pe-net.ro

yim Axente: N am înscris în amicale, dar nu mi fac problemegmail Axente: N am înscris în amicale, dar nu mi fac problemebookmark Axente: N am înscris în amicale, dar nu mi fac problemedelicious Axente: N am înscris în amicale, dar nu mi fac problemedigg Axente: N am înscris în amicale, dar nu mi fac problememyspace Axente: N am înscris în amicale, dar nu mi fac problemeshare save 120 16 Axente: N am înscris în amicale, dar nu mi fac probleme

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National