Victorie la Iaşi pentru BC Timişoara

 Victorie la Iaşi pentru BC TimişoaraTimişorenii au reuşit să se impună la Iaşi şi au bifat astfel a doua victorie din deplasare din acest sezon. Elevii lui Dragan Petricevic s-au impus în faţa ieşenilor cu 94-77.

Meciul de la Iaşi a fost o veritabilă gură de oxigen pentru jucătorii alb-violeţi, confruntaţi cu rezultatele dezamăgitoare ale echipei din ultima vreme. “Leii din Banat” au obţinut o victorie facilă în faţa unei echipe care este conştientă că anula cesta nu mai poate prinde play-off-ul. Bănăţenii au dominat meciul cap-coadă, moldovenii reuşind să se impună doar în al doilea sfert, la o diferenţă de 3 puncte. Scorul în cele patru sferturi a arătat astfel: 19-26, 21-18, 17-21, 20-29. Pesic şi Markovic au fost marcatorii patirdei. Cei doi au înscris 22 de puncte, urmaţi de Păltiniţanu şi Dzambic, cu 17, respectiv 16 puncte marcate. Din echipa Politehnicii Iaşi s-au evidenţiat Dawson şi McCoullough, cu 18, respectiv 16 puncte înscrise.

Următorul meci pentru timişoreni nu se mai anunţă atât de uşor însă. Alb-violeţii primesc vizita militarilor de la Steaua, care tocmai i-au eliminat din Cupa României.

Anda Deliu

yim Victorie la Iaşi pentru BC Timişoaragmail Victorie la Iaşi pentru BC Timişoarabookmark Victorie la Iaşi pentru BC Timişoaradelicious Victorie la Iaşi pentru BC Timişoaradigg Victorie la Iaşi pentru BC Timişoaramyspace Victorie la Iaşi pentru BC Timişoarashare save 120 16 Victorie la Iaşi pentru BC Timişoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National