Vojvodina i-a învins pe alb-violeţi în ultimul amical al iernii

 Vojvodina i a învins pe alb violeţi în ultimul amical al ierniiAstăzi s-a disputat ultimul amical din pauza competiţională pentru Poli. Din păcate, alb-violeţii nu au reuşit să se impună şi oaspeţii au câştigat cu 1-0 în urma unui gol marcat încă din minutul 3.

Echipa de pe locul al treilea din Serbia a reuşit să se impună în faţa locului întâi din Liga lui Mitică, pe un teren destul de dificil din cauza vremii ploioase. Sârbii au înscris repede prin Giorgi Marebashvili, care a înscris în urma unei pase a lui Brana Ilic. Timişorenii au înscris două goluri la diferenţă de un minut, prin Scutaru şi Goga, dar golurile nu au fost validate din motiv de ofsaid. Finalul de repriză nu a fost lipsit de momente tensionate după ce Magera a primit un cartonaş galben pentru că l-a împins pe arbitru. După reluarea jocului, Zicu a avut o ocazie foarte bună în minutul 51, dar mingea a trecut puţin pe lângă poartă. În minutul 63, a fost rândul lui Brana Ilic să rateze majorarea scorului, după ce a trimis mingea peste poartă din 3 metri. Până la sfârşitul partidei nu au fost alte acţiuni semnificative, iar jocul alb-violeţilor nu s-a evidenţiat aproape deloc. Doar torţa aruncată în teren de suporteri a mai făcut senzaţie după fluierul final.

Echipa de start:

Poli: Pantilimon, Scutaru, Luchin, Ghionea, Sepsi, Alexa, Goga, Cisovski, Rocha, Zicu, Magera

Au mai intrat: Ignatijevic în locul lui Sepsi (pauză), Axente în locul lui Goga (min 60),  Tameş în locul lui Scutaru (min 67), Ricketts în locul lui Rocha (min 68) şi Zăgrean în locul lui Magera (min 80).

Vojvodina: Brikic, Stevanovic, Pavlovic, Mitsosevic, Mojsov, Trajkovic, Lazetic, Medojevic, Ilic, Marebashvili, Aboubakar

Sunt mulţumit de acest meci, cred că ne-a arătat câteva lucruri, mi-a răspuns la anumite întrebări. În prima repriză am jucat bine, însă am făcut o greşeală copilărească, dar ocaziile construite trebuie deja valorificate, nu mai avem timp să căutăm alte soluţii. În mod sigur, ştiu cine va juca în prima etapă. Ne chinuie faptul că nu înscriem, pentru că ocazii avem“, a declarat la sfârşit Dusan Uhrin.

Am început meciul de la 1-0, apoi a cu cât trecea timpul, a fost un teren tot mai impracticabil şi, din păcate, nu am reuşit să ne adaptăm. Vojvodina a stat foarte mult în apărare, are pe linia de fund jucători maturi. Până la urmă a fost un ultim antrenament, un ultime test, trebuie să vedem unde greşim pentru că în campionat nu se mai iartă paşii greşiţi. La început de campionat orice punct pierdut va conta“, a spus Dan Alexa.

Anda Deliu

Foto: www.politimisoara.com

yim Vojvodina i a învins pe alb violeţi în ultimul amical al ierniigmail Vojvodina i a învins pe alb violeţi în ultimul amical al ierniibookmark Vojvodina i a învins pe alb violeţi în ultimul amical al ierniidelicious Vojvodina i a învins pe alb violeţi în ultimul amical al ierniidigg Vojvodina i a învins pe alb violeţi în ultimul amical al ierniimyspace Vojvodina i a învins pe alb violeţi în ultimul amical al ierniishare save 120 16 Vojvodina i a învins pe alb violeţi în ultimul amical al iernii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National