Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamă

 Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamăDupă numeroasele capturi de ţigări fără acte de provenienţă, a venit rândul unei capturi de cafea. Vameşii de la Cenad au prins un român care voia să treacă frontiera cu peste 500 de pachete de cafea pentru care nu avea nici un document.

Totul s-a întâmplat duminică, în jurul orei 13. La vamă s-a prezentat un bărbat de 41 de ani, din judeţul Prahova, care conducea un autoturism Volswagen. Poliţiştii de frontieră şi cei de la Garda Financiară l+au supus unui control şi au descoperit astfel marfa din autoturism.

Bărbatul transporta peste 555 pachete de cafea Dallmayer de 500 de grame, pentru care nu avea acte de provenienţă. Toate pachetele i-au fost confiscate şi prahoveanul a fost amendat cu 1500 de lei.

Anda Deliu

yim Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamăgmail Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamăbookmark Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamădelicious Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamădigg Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamămyspace Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamăshare save 120 16 Peste 550 de pachete de cafea confiscate la vamă

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National