Petreceri de Dragobete

 Petreceri de DragobeteSăptămâna aceasta va fi una dedicată dragostei, de data aceasta, în stilul tradiţional românesc. Organizatorii de evenimente nu au lăsat deoparte obiceiurile de Dragobete şi organizează petreceri tematice pentru cei care nu s-au lăsat intoxicaţi de sărbătorile preluate de peste Ocean. În continuare, vă prezentăm petrecerile din această săptămână, până joi inclusiv.

Luni

La Porky’s vine Costel de la Cafe Deko de la ora 20. Biletul costă 25 de lei. Apoi, de la ora 23 este Tequilla Boom Boom party, cu intrare liberă şi multă tequila pentru domnişoarele curajoase. Mixează DJ Da Saint

La No Name, continuă seria I love retroactiv, cu MC Space. Intrarea este liberă.

În Happy Club, e Romanian Disco party.

Marţi

Cei de la Fly Project vin marţi să lanseze single-ul “Goodbye” la Youtopia. Evenimentul începe la ora 22.

La Art Club, marţi este Cupidon Party. Ca în fiecare marţi, vor fi 200 de shoturi din partea casei, si vodka juice gratis pentru fete între 23-01.

În D’Arc, ca în fiecare marţi, e Jam in the darc, cu Dargo

Miercuri

În Art se ţine A.S.M.V.T. Dragobete Party, cu începere de la ora 23. Intrarea este 7 lei, fetele au intrare liberă, iar cele mai frumoase cupluri vor fi primi premii surpriză.

În Porky’s e Old vs New, mixează Dj DaSaint, iar intrarea este liberă, cu începere de la 22.30.

Joi

La Pantehon Club poţi să sorbi din “Nectarul Dragobetelui”, un cocktail lansat special pentru acestă sărbătoare. Cei care vin între 22 şi 23 primesc băutura din partea casei. La Pantheon vor mixa Dj Ellement şi Smiley C şi se vor acorda numeroase premii. Cei singuri vor primii zece cartonaşe cu animale, iar cele mai frumoase perechi create vir fi premiate. Cuplurile care dovedesc că se iubesc şi se cunosc bine pot câştiga un week-end la băile Herculane. De asemenea, vor fi premiate cea mai mare notă de plată şi cea mai sexi domnişoară.

La Heaven Studio încep joi seria petrecerilor Student Glamorous night.

Cei de la Jukebox vor concerta pentru îndrăgostiţi la Porky’s. Concertul face parte dintr-un proiect de 50 de concerte planificate pentru anul 2011. Biletul de intrare costă 15 lei, iar apoi atmosfera va fi întreţinută de Dj DaSaint. Cel mai frumos cuplu, dar şi cea mai sexi domnişoară vor fi premiaţi.

În Art, la ora 21 va începe Balul Dragobetelui, organizat de cei de pa PNL. Marele premiu al serii va fi o excursie de zece zile într-o ţară exotică.

În Club 30 e Dragobete Party, dedicat studeţilor de la FEAA, anul III.

La Dublin Express petrecăreţii îl vor avea pe Cupidon în mijlocul lor. De muzică se va ocupa DJane Kobra. ªi aici va fi premiată cea mai frumoasă domnişoară, iar cel mai iubăreţ cuplu se va putea căsători pe loc şi va primi o băutura din partea casei.

La Lemon club, joi e seara sârbească. Vor cânta invitaţii speciali din Serbia Prava Stvar Bend.

În Scottish Pub, se va ţine un concert Cover Band Live, de la ora 22.

Anda Deliu

yim Petreceri de Dragobetegmail Petreceri de Dragobetebookmark Petreceri de Dragobetedelicious Petreceri de Dragobetedigg Petreceri de Dragobetemyspace Petreceri de Dragobeteshare save 120 16 Petreceri de Dragobete

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National