A patra ediţie a Târgului de Primăvară

 A patra ediţie a Târgului de PrimăvarăDatorită succesului acţiunilor similare din anii precedenţi, municipalitatea va organiza şi în acest an un Târg de Primăvară în centrul oraşului, în perioada 8 aprilie-2 mai. Ca în fiecare an, copiii vor putea să vadă şi să cumpere iepuraşi din faţa Operei.

Perioada a fost aleasă ţinându-se cont de faptul că anul aceste atât ortodocşii, cât şi catolicii, sărbătoresc Paştele în aceeaşi dată. În căsuţele din centru vor fi comercializate cozonaci, pască, ouă încondeiate, flori, icoane, decoraţiuni şi ornamente de sezon. Pe lângă iepuraşii din Piaţa Operei, timişorenii vor putea asista şi la diverse manifestări artistice organizate cu prilejul sărbătorilor pascale. Târgul se deschide oficial în data de 5 martie. Comercianţii care vor să ia parte la evenimente trebuie să vină şa Primărie, la Centrul de consiliere cetăţeni, camera cu numărul 12, între 28 feb-10 martie, pentru a-şi depune dosarul. Solicitanţii vor completa un formular pe care îl vor primi de la camera 12, în momentul depunerii dosarului. Pe lângă acest formular dosarul va mai cuprinde: copie xerox după actele firmei, listă cu produsele comercializate, fotografii ale produselor atât în format electronic cât şi pe suport de hârtie, fotografii cu căsuţele, în cazul în care comerciantul deţine căsuţa.
Totodată, trebuie precizate detaliile tehnice referitoare la necesarul pentru buna funcţionare (curent electric, apă şi altele). Cei care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitare Veterinare. Dosarele incomplete nu vor fi luate în considerare. De asemenea, înainte începerii târgului, comercianţii vor semna un contract prin care îşi vor asuma anumite obligaţii. Căsuţele vor funcţiona doare între orele 11-22, numele firmelor va fi vizibil, toţi angajaţii vor purta ecusoane, marfa trebuie expusă în perimetrul stabilit, iar aprovizionarea se face doar între anumite ore.

Anda Deliu

Foto: www.agenda.ro

yim A patra ediţie a Târgului de Primăvarăgmail A patra ediţie a Târgului de Primăvarăbookmark A patra ediţie a Târgului de Primăvarădelicious A patra ediţie a Târgului de Primăvarădigg A patra ediţie a Târgului de Primăvarămyspace A patra ediţie a Târgului de Primăvarăshare save 120 16 A patra ediţie a Târgului de Primăvară

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National