Pregătiri pe ultima sută de metri

 Pregătiri pe ultima sută de metriDupă ziua liberă de ieri, alb-violeţii au reluat astăzi antrenamentele pentru meciul cu Mediaş. Jucătorii sunt conştienţi că adversarul este unul incomod, mai ales că cei de la Gaz Metan au pus mereu probleme celor de la Poli, dar spun că se antrenează din greu pentru a debuta cu dreptul după pauza de iarnă.

Unul dintre jucătorii despre care s-a vorbit cel mai mult în această pauză a fost Rafael Rocha. Brazilianul este mijlocaş stânga, dar poate juca şi pe alte posturi, iar Dusan Uhrin l-a încercat în amicalurile din perioada de pregătire şi pe partea dreapta. Jucătorul a declarat că pentru el nu este o problemă să joace şi pe alte posturi decât cel de bază. Până acum, cele mai mari dificultăţi ale lui Rocha se datorează climei mult mai reci din ţara noastră.

Concurenţa cu Zicu pentru post mă motivează să muncesc mai mult, dar eu pot să joc cu uşurinţă şi pe alte posturi. Pentru mine nu este o problemă să joc pe dreapta, eu mă simt bine şi pe o parte şi pe cealaltă, deşi postul meu preferat este de mijlocaş stânga. La Poli mă simt tratat foarte bine, cel mai dificil este cu frigul“, a declarat jucătorul. Rocha consideră că transferul la Poli este un pas înainte, pentru că aici îşi poate perfecţiona abilităţile tactice. “În România se joacă un fotbal mai bazat pe forţă, iar în Brazilia mai mult individual, pentru mine este mai bine pentru că învăţ mai multe chestiuni tactice, pentru că individual am calităţi”, a spus mijlocaşul.

De frig s-a plâns şi Costel Pantilimon, care este de părere că meciurile din primele etape din 2011 vor fi destul de dificile din cauza stării terenurilor din România. Portarul Timişoarei ar fi preferat chiar o amânarea a primei etape. “Am făcut o perioadă de pregătire bună, cred că suntem pregătiţi, cu toate că terenurile sunt foarte grele, ceea ce e un dezavantaj pentru toţi jucătorii, dar asta e situaţia, ne acomodăm. Va fi un dezavantaj şi pentru noi şi pentru Mediaş. Eu zic că era mai bine să se amâne prima etapă, dar am înţeles că nu mai este nicio portiţă pentru această variantă”, a precizat Fane. Portarul este conştient că returul va fi dificil deoarece multe echipe s-au pregătit în această pauză. “Gaz Metan e o echipă foarte puternică, toate echipele sunt foarte puternice pentru că s-au întărit şi se pot bate de la egal la egal cu toţi adversarii. Avem un meci greu cu Mediaşul, dar sper din tot sufletul să obţinem cele trei puncte. Gaz Metan are o echipă bună, nu doar un jucător bun cum e Eric. Dacă începem cu o înfrângere va fi un minus, şi nu e bine“, a declarat Pantilimon.

Anda Deliu

Foto: www.violamania.gsp.ro

yim Pregătiri pe ultima sută de metrigmail Pregătiri pe ultima sută de metribookmark Pregătiri pe ultima sută de metridelicious Pregătiri pe ultima sută de metridigg Pregătiri pe ultima sută de metrimyspace Pregătiri pe ultima sută de metrishare save 120 16 Pregătiri pe ultima sută de metri

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National