Party special de Dragobete în Pantheon Club

 Party special de Dragobete în Pantheon ClubDeşi Dragobetele nu mai este o sărbătoare atât de populară ca pe vremuri, cei de la Pantheon Club s-au gândit că sărbătoare nu merită neglijată şi eclipsată de mult mai promovatul Valentines Day. De aceea, joi organizează un party special sub sloganul “Dragobetele sărută fetele”. Vor fi premii atât pentru cupluri, cât şi pentru ei singuri dar şi pentru cea mai mare notă de plată. În această seară se va lansa şi cocktailul special “Nectarul Dragobetelui”.

În tradiţia românească Dragobetele era un fel de protector al îndrăgostiţilor. În data de 24, toţi flăcăii şi fetele se logodeau simbolic, printr-o îmbrăţişare şi un sărut în public. Astăzi se formau perechile de păsări, iar credinţa populară spune că cei care erau singuri în această zi nu îşi vor găsi jumătatea tot anul. De aceea, dacă eşti solo, vino să te distrezi în club şi poate iţi vei găsi perechea.

De atmosferă în Pantheon se vor ocupa Dj Ellement şi MC Smile. Primul concurs al serii va fi destinat cuplurilor. Concursul “week-end de vis” va da posibilitatea unui cuplu dintre cele aflate în club să câştige un week-end romantic pentru 2 persoane în staţiunea Băile Herculane, la pensiunea Casa Lorabella la alegere în perioada 25.02.2011 (intrare) – 20.04.2011(iesire). Al doilea mare concurs al serii “Dragobete te cuplează” va pune la bătaie o cină romantică de 2 persoane la restaurantul Opera Art din Timişoara, iar acest concurs se va adresa DOAR celor care nu au partener în seara de Dragobete.  La intrarea în club, primele 20 de persoane (10 baieţi şi 10 fete) care nu vor răspunde afirmativ la întrebarea “ai partener?” va primi din partea Pantheon Club un cartonaş pe care va fi imprimat un animal, din casa Dragobetelui, pădurea. La ora 02:30 a nopţii, organizatorii vor trage dintr-un bol unul din cele 10 animale imprimate pe cartoane, iar cele două persoane (fată şi baiat) care au cartonul imprimat cu imaginea extrasă de organizatori va beneficia de cina romantică oferită, şi, sperăm noi, îi va apropia şi, sperăm noi, Dragobete va avea bifat pe jurnalul său un cuplu nou. Cei de la club se gândesc şi să suplimenteze cartonaşele până la 30 sau 40, în funcţie de cerere. Iar al treilea concurs se adresează celor care vor consuma mult. Cea mai mare notă de plată va fi răsplătită cu 6 cocktailuri “Nectarul Dragobetelui”.

Anda Deliu

yim Party special de Dragobete în Pantheon Clubgmail Party special de Dragobete în Pantheon Clubbookmark Party special de Dragobete în Pantheon Clubdelicious Party special de Dragobete în Pantheon Clubdigg Party special de Dragobete în Pantheon Clubmyspace Party special de Dragobete în Pantheon Clubshare save 120 16 Party special de Dragobete în Pantheon Club

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National