Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibrată

 Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibratăDeşi patronul Marian Iancu a declarat la tv că va sprijini echipa dacă va vedea un joc ofensiv şi nu îi va susţine pe jucători si stafful tehnic dacă se va practic un joc la alibi, jucătorii sunt de părere ca este nevoie de o echipă puternică în toate compartimentele.

Dan Alexa nu este de aceeaşi părere cu Pantilimon, care era de părere că reînceperea campionatului ar fi trebuit amânată. Căpitanul alb-violeţilor este nerăbdător să intre în teren şi este convins că gazonul de pe “Dan Păltinişanu” nu le va pune nicio problemă jucătorilor. “ A fost și așa o vacanță foarte lungă. Am înțeles că în anumite zone sunt condiții grele . Cu siguranță, acolo unde gazonul este chiar impracticabil, nu se va juca. Nu e însă și cazul nostru“, a declarat mijlocaşul.

Alexa speră ca suporterii să fie la fel de nerăbdători să vină din nou la stadion şi vrea tribune cât mai pline sâmbătă seara la meciul cu Mediaş, în ciuda temperaturilor foarte scăzute din această săptămână. Miza meciului contra unui adversar puternic speră să îi aducă pe suporteri pe stadion. “ Mediașul e o echipă foarte bună de deplasare. Cred că au cei mai buni jucători de contraatac din Liga 1. Benzile sunt foarte rapide, iar atacanții Eric și Bratu sunt ambii jucători de viteză. Important e să găsim o formulă echilibrată, în teren nu sunt doar atacanţi şi apărători. Toate compartimentele sunt importante, pentru că atacanţii vând biletele, dar apărarea îţi câştigă campionatul, cum se spune“, a precizat “Chirurgul”.

În acest moment, Ianis Zicu este unul dintre jucătorii cu cele mai multe goluri în Liga lui Mitică. Mijlocaşul nu doreşte însă neapărat să câştige titlul de golgheterul campionatului la sfârşit, ci să ajute cât mai mult echipa să cucerească titlul. “ Eu nu sunt atacant pursânge, deci nu îmi propun să fiu golgheterul campionatului. Pentru mine e mai important ca echipa să adune cât mai multe puncte“, a declarat Ianis Zicu.

Anda Deliu

Foto: www.onlinesport.ro

yim Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibratăgmail Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibratăbookmark Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibratădelicious Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibratădigg Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibratămyspace Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibratăshare save 120 16 Alexa: Important e să se găsească o formulă echilibrată

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National