Înfrângere la Arad pentru Bega Danzio

 Înfrângere la Arad pentru Bega DanzioAşa cum era de aşteptat, timişorencele nu au reuşit să se impună în faţa adversarelor din Arad, care tocmai au câştigat Liga Europei Centrale. Fetele antrenate de Dan Ionescu au fost înfrânte la un scor care demonstrează încă o dată diferenţele de valoare foarte mari între primele două echipe şi restul participantelor din campionat. Deşi despărţite de două locuri în clasament, Aradul a bătut cu 87-52.

Partida de la Arad a fost prima din returul seriei A1. Înaintea acestui meci, arădencele ocupau poziţia a doua în clasament, fiind depăşite, destul de surprinzător, de Municipal Satu Mare, deoarece sătmărencele au reuşit să bată Aradul în propriul fief. Scorul primului sfert putea da speranţe şi jucătoarelor alb-violete. După primele zece minute diferenţa era de 18-17 pentru galben-albastre. În al doilea sfert, fetele antrenate de Stacey Nolan au reuşit să se impună cu 30-11. După pauză, gazdele s-au impus cu 19-14 în al treilea sfert, iar ultimele zece minute au devenit doar o formalitate, încheiându-se cu 20-10.

Cele mai bune marcatoare din echipa Aradului au fost Dragoescu şi Meszaroş, cu 16 puncte, urmate de Boriga Brosovski, cu 11 puncte. Din echipa de pe Bega s-au remarcat Moroşan (14 pct.) şi Haas (10 pct.).

Anda Deliu

yim Înfrângere la Arad pentru Bega Danziogmail Înfrângere la Arad pentru Bega Danziobookmark Înfrângere la Arad pentru Bega Danziodelicious Înfrângere la Arad pentru Bega Danziodigg Înfrângere la Arad pentru Bega Danziomyspace Înfrângere la Arad pentru Bega Danzioshare save 120 16 Înfrângere la Arad pentru Bega Danzio

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National