Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătă

 Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătăDeşi Poli a luat mai mereu bătaie de la Gaz Metan, Dusan Uhrin consideră în jocul echipei acest lucru nu se va resimţi. Tehnicianul ceh este conştient de valoarea celor de la Mediaş şi spune că în actualul campionat şi lupta pentru păstrarea poziţiei secunde este dificilă.

În ciuda condiţiilor meteo foarte dificile, Dusan Uhrin s-a declarat încântat că se reia campionatul şi spera ca şi suporterii să fi dus dorul meciurilor oficiale şi să vină să îşi susţină echipa, deşi clubul are o perspectivă mai pesimistă şi a emis doar 8000 de bilete. Antrenorul a spus că şi vremea va conta în alegerea primul “11″, fiind vorba de 2 posturi.”Bineînţeles că ne bucurăm că vom începe odată, chiar dacă vremea nu ne ajută. Sunt încrezător că vom fi pregătiţi pentru acest teren şi că vor veni să ne susţină şi suporterii. Noi ne concentrăm asupra echipei noastre, chiar dacă avem informaţii despre Gaz Metan, însă nu atât de multe. Ne aşteaptă o întâlnire cu o echipă bună, echipa de pe locul 5, care joacă de mult timp împreună şi sunt omogenizaţi. Bineînţeles, va depinde şi de vreme, cine va juca, dar jucătorii trebuie să fie obişnuiţi cu această vreme”, a spus Uhrin.

Uhrin este convins că jucătorii nu vor intra timoraţi în teren, deşi bilanţul confruntărilor cu Mediaşul nu le este deloc favorabil. “Eu nu văd în felul acesta fotbalul, deşi am avut înfrângeri cu Gazul. Însă noi jucăm acum acasă, este un alt meci decât în retur, şi asta e cel mai important .A fost un alt meci, am suferit şi noi modificări în lot şi nu cred că jucătorii vor fi îngreunaţi de acel meci. În fotbal, istoria nu prea există, cum am mai zis, noi trebuie să privim mereu înainte. Noi vom juca ofensiv deoarece jucăm acasă, şi, bineînţeles, trebuie să fim atenţi la contraatacurile lor rapide“, a declarat tehnicianul. Cehul este încrezător în victorie şi pentru că acum are un lot mai valoros la dispoziţie decât la începutul mandatului precedent.

ªi Daniel Stanciu este de părere ca meciul cu Mediaşul va fi foarte dificil din cauza a trei factori: vremea nefavorabilă, absenţele de la Poli şi omogenitatea foarte bună a adversarilor. La meci vor si fi indisponibili din cauza accidentărilor Mansour, Curtean şi Bourceanu, Sepsi şi Cisovski sunt incerţi, iar Helder şi Burcă sunt suspendaţi. “E un meci foarte greu, din prisma a trei factori, vremea, absenţele noastre lotul omogen al Gazului, din punctul meu de vedere cea mai omogenă din campionat. Vremea se pare că nu ţine cu noi. Starea gazonului nu e foarte bună pe “Dan Păltinişanu”, se anunţă ninsoare şi mâine. Din păcate, deşi aveam nevoie de aportul suporterilor nu cred că vor veni în număr foarte mare. Să sperăm că vor face un efort, vor trece peste ninsoare pentru că avem un meci foarte greu în faţa celor de la Gaz Metan“, a declarat Daniel Stanciu.

Anda Deliu

Foto: www.violamania.gsp.ro

yim Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătăgmail Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătăbookmark Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătădelicious Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătădigg Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătămyspace Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătăshare save 120 16 Uhrin: Nu cred că statistica va influenţa jocul de sâmbătă

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National