Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie foto

Error: Path does not exist

zapadacentru Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie fotoTimişoara a fost complet acoperită de zăpada care a căzut noaptea trecut. Traficul este dat peste cap, iar în Piaţa victoriei se circulă cu dificultate din cauza stratului gros de nea. Teoretic, angajaţii de RETIM au fost chemaţi să deszăpezească, însă practic, oamenii stăteau la coadă la covrigii calzi ce se vând în centru, în timp ce oamenii strabateau în coloană nămeţii. (VEZI GALERIE FOTO)

În tot acest timp, oamenii care mergeau la serviciu sau la facultate prin Piaţa Victoriei se chinuiau să înainteze prin troienele de zăpadă. În multe locuri, zăpada este până la genunchi, aşa cum nu s-a mai întâmplat în această iarnă, deşi a fost o iarnă foarte geroasă.

Deşi în mor normal deszăpezirea trebuie începută de la primele ore, înainte ca centru să înceapă să se aglomereze, cei de la RETIM au considerat că nu este nevoie să se grăbească. În Piaţa Victoriei se afla şi o maşină pentru deszăpezit, dar nimeni nu a şi folosit-o. angajaţii aveau deja tradiţionalele lopeţi, dar covrigii calzi au fost o ispită prea mare pentru cei care trebuiau să cureţe oraşul, care nu au rezistat să nu se pună la coadă, în timp ce timişorenii abia îşi continuau drumul.

Anda Deliu

yim Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie fotogmail Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie fotobookmark Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie fotodelicious Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie fotodigg Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie fotomyspace Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie fotoshare save 120 16 Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie foto

2 Responses to Angajaţii RETIM mănâncă covrigi în loc să deszăpezească centrul oraşului. UPDATE. Galerie foto

  1. FALS says:

    informeaza-te inainte de a scrie tampenii… nu retimul curatza ci SDM-ul.

  2. Biby says:

    Ce vorbesti mah?…cat ai circulat tu prin oras? Poate nu doar RETIM-UL curata orasul…dar peste tot eu am vazut pe vestele celor care curatau strazile `RETIM` SI SINCER, NU CRED CA FAC EI TREABA ALTORA:)) abia isi indeplinesc sarcinile lor.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National