Poli – Gaz Metan Mediaş. Avancronică

 Poli   Gaz Metan Mediaş. AvancronicăMâine alb-violeţii intră din nou în lupta pentru cucerirea titlului. Elevii lui Dusan Uhrin trebuie să câştige meciul de sâmbătă pentru a nu se distanţa de rivala Oţelul Galaţi, care a câştigat meciul cu Pandurii la masa verde, în urma neprogramării gorjenilor.

În ajunul meciului, condiţiile meteo par să devină o problemă din ce în ce mai serioasă pentru desfăşurarea partidei. Zăpada căzută în această noaptea s-a depus într-un strat foarte gros pe gazon. Cei de la club au ieşit să cureţe zăpada, iar deocamdată ninsoarea a stat. Prognoza nu anunţă ninsoare şi mâine, aşa că există destul premise pentru ca meciul să nu necesite amânare. Totuşi, jucătorii vor fi nevoiţi să joace la o temperatură foarte scăzută mâine seara. Dusan Uhrin a şi precizat că va ţine cont în alegerea primului “11″ de temperatura de afară.

Pe lângă vreme, şi adversarul din teren va fi unul dificil. În ultimii trei ani, Gaz Metan a fost mereu o nucă dură pentru Poli. Antrenorul este de părere că jocul elevilor săi nu va fi influenţat nici de rezultatul din tur, nici de rezultatele precedentelor întâlniri. Filosofia lui Uhrin legată de statistică este una foarte simplă: “În fotbal, nu există istorie”. Întâlnirea cu Mediaşul vine într-un moment dificil, când Poli nu îşi permite să piardă, pentru că Oţelul ar rămâne lider cu 8 puncte avantaj, iar diferenţa ar fi destul de dificil de recuperat. Medieşenii au un bilanţ bun al meciurilor jucate în deplasare. Echipa a obţinut 15 puncte în deplasare, la fel ca şi la meciurile disputat pe teren propriu. În deplasare, oaspeţii de mâine au reuşit până acum patru victorii, trei egaluri şi două înfrângeri. Totuşi, alb-violeţii au avantajul că joacă acasă, unde Poli a obţinut 20 de puncte din totalul de 34. Antrenorul a anunţat că echipa va juca ofensiv, pentru că este un meci acasă, exact aşa cum îşi doreşte în acest retur şi Marian Iancu.

Anda Deliu

yim Poli   Gaz Metan Mediaş. Avancronicăgmail Poli   Gaz Metan Mediaş. Avancronicăbookmark Poli   Gaz Metan Mediaş. Avancronicădelicious Poli   Gaz Metan Mediaş. Avancronicădigg Poli   Gaz Metan Mediaş. Avancronicămyspace Poli   Gaz Metan Mediaş. Avancronicăshare save 120 16 Poli   Gaz Metan Mediaş. Avancronică

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National