Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova

 Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova Fetele de la Bega Danzio îşi continuă parcursul foarte bun din partea a doua a campionatului. După un meci destul de disputat, elevele lui Dan Ionescu le-au învins pe oltence cu 81-78 şi au trecut pe poziţia a treia în seria A1.

Baschetbalistele timişorene au început meciul cu încredre şi au câştigat primele două sferturi cu 22-13 şi 22-19. Craiovencele au dat semne de revenire la reluarea jocului şi au reuşit să se impună destul de categoric în faţa gazdelor cu 24-10 în sfertul al treilea. Astfel, bănăţencele s-au văzut conduse, dar nu au renunţat la luptă. Alb-violetele cu câştigat ultimul sfert cu 27-22 şi au luat astfel cele două puncte puse în joc.

Cea mai bună marcatoare a fost din nou Ancuţa Stoenescu, care a marcat 23 de puncte, urmată de Budean (18) şi Vuksic (13). Din echipa din Craiova s-au evidenţiat Sipoş şi Tarţa, cu 20, respectiv 18 puncte marcate.

Anda Deliu

Foto: www.tion.ro

yim Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova gmail Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova bookmark Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova delicious Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova digg Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova myspace Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova share save 120 16 Bega Danzio trece pe locul 3 după victoria cu Craiova

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National