Poli a spart gheaţa contra Mediaşului

 Poli a spart gheaţa contra MediaşuluiPoli a început mai greu meciul cu Gaz Metan, dar a reuşit o victorie de senzaţie prin golurile marcate în repriza secundă. Prima reuşită i-a aparţinut lui Dorin Goga, iar următoarele două goluri au fost înscrise de Ianis Zicu, care a afişat un tricou cu mesajul emoţionant: “Pentru mama”.

Jocul timişorenilor din prima repriză nu a strălucit deloc. Construcţia s-a legat greu, iar primele 45 de minute au fost destul de terne. La reluarea meciului, Dudiţă de la Mediaş a reuşit să înscrie în poarta lui Pantilimon după o greşeală în defensivă a lui Scutaru.

Golul primit i-a trezit pe elevii lui Dusan Uhrin, care au jucat din nou mult mai bine după ce au fost conduşi de adversar. Cel care a egalat a fost Dorin Goga, care a înscris printr-un şut trimis la vinclu în minutul 55. A fost apoi rândul lui Zicu să marcheze, în minutul 62, după o pasă primită de la Magera. Mijlocaşul a dedicat golul mamei sale, care a murit în această iarnă. Apoi, în minutul 76 Zicu a reuşit să scuture din nou plasa porţii adverse, după o combinaţie cu Axente. În acest moment, golgheterul alb-violeţilor are mari şanse să-l depăşească la sfârşitul returului pe actualul golgheter al Ligii întâi, Bogdan Stancu.

Echipele de start:

Poli: 29. Pantilimon – 13. Scutaru, 4. Luchin, 24. Ghionea, 8. Sepsi – 21. Goga, 5. Alexa, 28. Cisovsky (87. Ricketts ’72), 27. Zicu (30. Rocha ’90) – 17. Magera, 9. Axente (22. I. Matei ’90+2)

Gaz Metan: 12. Pleşca – 3. Trtovac, 19. F. Lazăr, 13. Akaki, 29. Vukadinovic – 25. Markovic, 7. Kubala (22. Pârvulescu ’46) – 15. Hoban (6. Bozeşan ’80), 21. Todea, 17. Dudiţă – 10. Bratu (2. Aganovici ’59)

Suntem mulţumiţi de rezultat, 3-1, însă nu suntem mulţumiţi de prima jumătate a meciului, prima repriză. Adversarul a jucat foarte deştept împotriva noastră. Cred că meciul s-a decis după ce am început să jucăm şi pe partea dreaptă, deoarece în prima repriză a jucat foarte mult pe stânga. După ce am reuşit să egalăm la 1-1 puteam să dăm mult mai multe goluri, dar aş putea spune că sunt mulţumit de finalul meciului. La Cluj va lipsi Alexa, deoarece a luat cartonaşul galben şi ne va fi mult mai greu împotriva CFR-ului. În a doua repriză s-a echilibrat jocul pe benzi, şi începând cu combinaţiile pe parte dreaptă s-a văzut acest lucru. Goga a reuşit să şi strângă foarte bine la centru. Sunt mulţumit de Zicu şi cred că a doua repriză a jucat excelent. Nu-l judec pe Scutaru după acea fază, pentru că tot meciul a jucat bine”, a declarat la sfârşitul meciului Dusan Uhrin.

A fost un meci spectaculos, însă îmi pare rău că am luat cam multe goluri. Golul 2 și 3 au fost luate pe greșeli individuale. Unii dintre jucătorii mei se cred încă în perioada de pregătire. Am avut și câteva absențe importante, însă acest lucru nu e o scuză. Felicit echipa gazdă, care a obținut o victorie meritată. În ciuda frigului, publicul a fost foarte cald. Mi-aș dori să ajungă din nou titlul în provincie. De ce nu la Timișoara“, a declarat Cristi Pustai.

Anda Deliu

Foto: www.click.ro

yim Poli a spart gheaţa contra Mediaşuluigmail Poli a spart gheaţa contra Mediaşuluibookmark Poli a spart gheaţa contra Mediaşuluidelicious Poli a spart gheaţa contra Mediaşuluidigg Poli a spart gheaţa contra Mediaşuluimyspace Poli a spart gheaţa contra Mediaşuluishare save 120 16 Poli a spart gheaţa contra Mediaşului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National