Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru mine

 Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru mineCel mai bun jucător al meciului a fost din nou Ianis Zicu, care a reuşit să înscrie două goluri valabile pentru Poli şi un gol anulat pe motiv de ofsaid în prima repriză. Următorul meci pentru alb-violeţi este la Cluj, unde le va lipsi unul dintre oamenii de bază, căpitanul Dan Alexa, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Tribunele l-au aplaudat din nou pe Ianis Zicu, care are şanse foarte mari să fie golgheterul acestei ediţii de Liga întâi. În acest moment, în clasament conduce Bogdan Stancu, dar jucătorul va fi depăşit, probabil, peste câteva etape, deoarece s-a transferat la Galatasaray Istanbul. Principalii urmăritori ai “machidonului” sunt Ovidiu Herea de la Rapid şi Eric de la Mediaş, care nu a jucat însă ieri.

Cele două goluri valabile au fost dedicate mamei sale, care a murit în urmă cu o lună. “Tricoul l-am făcut şi îl ţineam până în momentul în care aş fi înscris. Important e că astăzi echipa a făcut un joc foarte bun şi toţi băieţii trebuie felicitaţi pentru efortul depus şi pentru calitatea pe care au adus-o jocului nostru. M-am bucurat mult mai mult pentru că îmi doream ca mama, de acolo de sus, să se bucure pentru mine şi să mă ajute la fel de mult cum a făcut-o şi cât era în viaţă”, a declarat mijlocaşul după meci.

Alexa ratează meciul cu CFR Cluj

Căpitanul Politehnicii nu va juca în meciul de săptămâna viitoare, contra celor de la CFR Cluj, fiind suspendat pentru că a luat cartonaş galben în acest meci. Dusan Uhrin a spus că acest lucru nu va fi o problemă, pentru că astfel vor avea şansă şi alţi jucători să fie titulari. “Am luat un galben destul de uşor, dar asta este viaţa, important e ca echipa să câştige la Cluj“, a spus după meci Alexa.

Anda Deliu

yim Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru minegmail Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru minebookmark Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru minedelicious Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru minedigg Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru minemyspace Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru mineshare save 120 16 Zicu: Imi doream ca si mama, de acolo de sus, să se bucure pentru mine

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National