Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmetice

 Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmeticeDe Dragobete, în Timişoara au fost depistate două tentative de furt. În primul caz, a fost vorba de o banală conservă de peşte, iar în celălalt, de câteva produse cosmetice.

Un bărbat de 30 îşi făcea cumpărăturile la un magazin din lanţul Nova-Tim. Înainte de a ajunge la casă, omul şi-a dat seama că banii nu îi ajung şi pentru o conservă de peşte pe care o avea în coşul de produse alimentare. Timişoreanul s-a gândit că nu are rost să ducă produsul înapoi la raft şi a ascuns conserva în buzunarul hainelor. El a reuşit să treacă cu bine de casă, dar, din păcate pentru el, un agent de pază din magazin l-a observat şi l-a reţinut la ieşirea din magazin. Acum, conserva de peşte îi va aduce omului un dosar penal pentru tentativa de furt.

În aceeaşi zi, două femei de origine arabă au fost prinse la furat din alt magazin. Cele două luaseră două creme de faţă, două deodorante şi două rollstickuri şi au ascuns toate produsele în buzunarele hainelor. În momentul când au trecut pe la case, s-au declanşat alarmele şi femeile au fost reţinute de agenţii de pază. Atunci, cele două s-au speriat de consecinţe şi au hotărât să plătească pentru bunurile furate. Din păcate pentru ele, au conştientizat prea târziu ce pot păţi şi se vor alege cu dosar penal pentru fapta lor.

Anda Deliu

Foto: www.opiniatimisoarei.ro

yim Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmeticegmail Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmeticebookmark Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmeticedelicious Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmeticedigg Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmeticemyspace Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmeticeshare save 120 16 Dosare penale pentru o conservă de peşte şi câteva cosmetice

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National