Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mame

 Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mameÎn perioada 1-8 martie, atât doamnele şi domnişoarele, cât şi domni, pot participa la o tombolă organizată la Iulius Mall. Marele premiu este o excursie în doi la Roma, un set de bijuterii şi un Gift Card valabil în magazinele din mall-ul timişorean.

Pentru a participa la tombolă, fiecare femeie sau bărbat care doreşte să îşi înscrie soţia, iubita sau mama la concurs trebuie să cumpere de la magazinele din mall de suma minimă de 100 de lei. La Centrul Info vor fi trei urne, în funcţie de statutul persoanei înscrise în concurs, adică dacă este vorba de o mamă, o soţie sau o iubită. Bărbaţii care doresc să facă o surpriză partenerelor lor le pot înscrie fără ca ele să fie prezente, dar în ziua extragerii, adică în data de 8 martie, trebuie să vină însoţiţi cu câştigătoarele. De asemenea, taloanele pot fi completate cu numele persoanei dragi sau cu propriul nume. În plus, în perioada 1-8 martie primii 150 de cumpărători din fiecare zi vor câştiga premii constând în geluri de duş Avon, şedinţe la solar, băuturi răcoritoare şi torturi delicioase. Pe pagina de Facebook a Iulius Mall se poate de asemenea participa la un concurs online, unde premiul va fi o bijuterie aparte.

În data de 8 martie, la mall se vor organiza prezentări de modă, vor cânta cei de la Palatul Copiilor, v avea loc un spectacol de dans “Salsa Attitude” şi vor susţine un concert cei de la Quaternion.

Anda Deliu

Foto: www.timisoreni.ro

yim Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mamegmail Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mamebookmark Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mamedelicious Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mamedigg Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mamemyspace Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mameshare save 120 16 Iulius Mall premiază cele mai bune iubite şi mame

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National