1 Martie cu Alexandra Stan in Club Youtopia

Error: Path does not exist

 1 Martie cu Alexandra Stan in Club YoutopiaO seara de neuitat in Youtopia, pentru fanii Alexandrei Stan, romanca ce a urcat in topurile internationale cu hiturile Lollipop & Sexo Beat. Artista a urcat pe scena aproape de ora 02:00 si a facut un show de zile mari.  Atmosfera a fost incinsa de tinuta sexy a Alexandrei, mai ales in randul persoanelor de sex masculin. Clubul a fost arhi-plin, petrecaretii fiind foarte dinamici pana inspre orele diminetii.

Alexandra Stan s-a nascut la data de 10 iunie 1989 in Constanta.
A urmat studiile la Liceul Teoretic Traian din orasul in care s-a nascut si acum este studenta in anul II la Facultatea de Management Andrei Saguna.
A participat la diferite concursuri pe teme muzicale cu o aparitie notabila la Festivalul de la Mamaia sectiunea interpretare.

VEZI FOTO:

yim 1 Martie cu Alexandra Stan in Club Youtopiagmail 1 Martie cu Alexandra Stan in Club Youtopiabookmark 1 Martie cu Alexandra Stan in Club Youtopiadelicious 1 Martie cu Alexandra Stan in Club Youtopiadigg 1 Martie cu Alexandra Stan in Club Youtopiamyspace 1 Martie cu Alexandra Stan in Club Youtopiashare save 120 16 1 Martie cu Alexandra Stan in Club Youtopia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National