Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en-titre

 Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en titrePoli va merge la Cluj pentru al doilea meci oficial din 2011 într-un moment în care echipa din Gruia nu stă bine în clasament. Obişnuită să ocupe poziţii fruntaşe în clasament, CFR este acum abia pe locul 8 şi a debutat cu un egal cu Brăneştiul, ceea ce cu siguranţă le va amplifica dorinţa de a bate pe Poli sâmbătă.

Deşi va lipsi căpitanul Dan Alexa, Dusan Uhrin are un număr foarte mare de atacanţi şi poate juca aşa cum a făcut-o şi în mandatul precedent, adică ultraofensiv. Unul dintre aceşti atacanţi este canadianul Tosaint Ricketts, transferat încă din tur. Ricketts a debutat într-un meci oficial în partida cu Mediaşul, când a făcut cuplu în atac cu Mircea Axente. “Ricketts este un jucător de valoare, are o viteză foarte bună şi împreună cred că putem face lucruri bune. Eu şi Ricketts suntem şi colegi şi adversari pentru că antrenorul va decide cine joacă. Poate să joace oricine în locul unuia dintre noi“, a declarat Axente.

Noi am jucat deja împreună şi în amicalele din această iarnă, deci practic nu a fost prima dată sâmbătă. Dar pot să spun că am jucat bine amândoi contra Mediaşului. Eu sunt obişnuit cu frigul, dar asta nu înseamnă că îmi şi place. Diferenţa principală dintre campionatul de aici şi cel din Finlanda este popularitatea fotbalului, atmosfera de la meciuri care e mult mai intensă aici. Pentru mine, cred că e mai bine să joc în România, pentru că pot evolua ca jucător”, a spus Ricketts, care este foarte mulţumit de tot ce înseamnă noua sa echipă.

Anda Deliu

yim Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en titregmail Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en titrebookmark Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en titredelicious Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en titredigg Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en titremyspace Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en titreshare save 120 16 Au mai rămas trei zile până la meciul cu campioana en titre

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National