Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noi

 Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noiAntrenorul Dusan Uhrin se confruntă cu proleme de lot destul de serioase înaintea partidei din Gruia. Postul de mijlocaş la închidere este o problemă foarte serioasă, deoarece antrenorul nu poate conta pe niciunul dintre închizătorii de meserie ai echipei alb-violete.

Meciurile din Gruia au fost mereu grele pentru Poli. În acest moment, pe lângă frigul care nu dă semne că va părăsi prea repede termometrele, alb-violeţii au şi probleme de lot. Curtean şi Mansour nu sunt încă refăcuţi, iar Bourceanu nu este nici el apt pentru 90 de minute de joc, astfel încât să poată suplini lipsa lui Alexa. De asemenea, incerţi pentru meciul de la Cluj sunt Cisovski, Scutaru şi Sepsi. În aceste condiţii, Dusan Uhrin a declarat că doar sâmbătă se va decide asupra formulei finale de joc.

Ne aşteaptă în mod sigur un meci greu, deoarece CFR-ul a remizat în ultima etapă şi îşi va dori să câştige trei puncte acasă. Sunt foarte bine aşezaţi în teren, fac trecerea în atac foarte bine şi trebuie să avem foarte mare grijă la aceasta. Încă nu pot să vă spun precis ce tactică vom aborda în acest meci, mă tot gândesc dacă să începem cu opt fundaşi sau doar cu patru. Vom vedea în funcţie de derularea jocului dacă un punct va fi mult sau puţin pentru noi. Sincer să fiu, nu ştiu ce va fi decisiv pentru acest meci. Eu sper, şi sunt încrezător că vom hotărî noi soarta acestui meci“, a spus Dusan Uhrin.

Antrenorul a fost completat şi de Daniel Stanciu, care a subliniat că meciul va fi foarte dificil din cauza problemelor de lot.”CFR este o echipă puternică, greu de depăşit pe propriul teren pentru că după rezultatul obţinut la Brăneşti CFR-ul va arăta cu siguranţă altfel în partida contra lui Poli. După parcursul perfect din ultimii ani, CFR nu îşi permit să încheie acest sezon în afara cupelor europene“, a declarat Stanciu.

Anda Deliu

Foto: www.gsp.ro

yim Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noigmail Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noibookmark Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noidelicious Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noidigg Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noimyspace Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noishare save 120 16 Uhrin: Sper că acest meci îl vom hotărî noi

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National