FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI TIMISORENE

Error: Path does not exist

 FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI   TIMISORENEAsa cum era de asteptat, Seara Modei Timisorene s-a dovedit a fi un real succes. In fata unui public numeros, cei opt designeri si-au scos colectiile pentru sezonul cald si au smuls ropote de aplauze din partea iubitorilor de fashion. Prima colectie a fost prezentata de Luciana Plavosin cu colectia “Milena”. Micile manechine au defilat entuziaste, folosind o coregrafie specifica varstei lor. A doua colectie prezentata, a fost cea a Anitei Ardelean – Moonlight shadows – colectie dedicata tineretului, ce a facut furori in randul spectatorilor de sex masculin. Insa pe cat de sexy si inspirata a fost colectia, pe atat de rigide au fost miscarile manechinelor, acestea fiind un punct slab al prezentarii.

A urmat Andreea Caradjon cu colectia “Amcharm”, o colectie predominata de linii simple, accentuandu-se volumele. Inainte de pauza, Ana Ciocliv si-a prezentat colectia Fleurs du printemps, o colectie eleganta prezentate atat de manechine profesioniste cat si de manechine mai micute, ce au strabatut podiumul pe muzica lui Edith Piaf.
Un moment apreciat de spectatori a fost prezentarea colectiei Alexnadrei Glava, Dolls Fairytale, in care “papusile aduse la viata” au impresionat prin eleganta si miscari. Machiajul si coafurile au redat aproape de perfectiune prezentarea imbinata cu momente actoricesti.
Krisztina Keresztes a propus publicului o colectie de zi ce se transforma cu usurinta intr-o colectie de seara prin cateva ajustari. Colectia “Barkosz” a adus si creatii pentru barbati, designerul folosind predominant culori inchise.

Momentul serii s-a lasat asteptat, Mihaela Motisan a prezentat colectia “Twenty Eleven Spring”, o colectie casual in care combinatiile de culori si contraste ce au imbracat frumoasele manechine au smuls aplauzele si aprecierea spectatorilor. Manechinele, de aceasta data profesioniste, au defilat gratios, miscarile bine conturate evidentiind trasaturi deosebite, au scos mult mai bine in evidenta tinutele prezentate. Irina Mihalcea si Daniela Dragan, manechine cu care timisorenii s-au intalnit in numeroase prezentari si concursuri de frumusete organizate de agentia PTK Image si nu in ultimul rand imaginea aceleiasi agentii, Madalina Purcel, au fost prezente in echipa de manechine condusa si coordonata de Mihaela Motisan. Si cum momentele cele mai deosebite sunt prezentate intotdeauna ultimele, spectatorii au ramas lipiti de scaune pana in ultimul moment al spectacolului.

VIDEO PREZENTARE ALEXANDRA GLAVA (imagine: PTK IMAGE)

VIDEO PREZENTARE MIHAELA MOTISAN (imagine: PTK IMAGE)


GALERIE FOTO:

yim FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI   TIMISORENEgmail FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI   TIMISORENEbookmark FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI   TIMISORENEdelicious FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI   TIMISORENEdigg FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI   TIMISORENEmyspace FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI   TIMISORENEshare save 120 16 FOTO SI VIDEO: EXPLOZIE DE CULORI SI CONTRASTE LA SEARA MODEI   TIMISORENE

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National