Poli are fani din Brazilia

 Poli are fani din BraziliaHelder şi Rocha au primit azi o vizită mai neobişnuită. După antrenamentul deschis publicului, doi brazilieni veniţi la studii la Timişoara au venit să îşi arate simpatia pentru echipa fanion a oraşului, dar şi pentru cei doi jucători din ţara lor.

Vinicius şi Rodrigo au venit astăzi la antrenament cu un steag al Braziliei şi i-au aşteptat pe margine pe Rocha şi Helder. Surprinzător, Vinicius vorbeşte foarte bine limba română. El este venit de di ani în Banat şi studiază la Facultate de Economie şi Administrare a Afacerilor. De cât timp studiază aici, pe lângă faptul că a învăţat limba română, a devenit şi un suporter înfocat al lui Poli. Colegul său, Rodrigo a venit recent în România. El studiază la Universitatea Politehnica şi a venit prin programul Erasmus la noi în ţară anul acesta. Însă microbul alb-violet l-a cuprins repede şi pe el. “Urmărim meciurile de la stadion, suntem mereu aici la Peluza Sud, în galerie şi am învăţat deja câteva cântece. Zicu dă multe goluri, exact ca fotbaliştii brazilieni. Seamănă puţin ca stil de joc cu Ronaldo, şi sperăm că aşa cum Ronaldo a înscris mult pentru naţională, să dea şi Zicu multe goluri pentru Poli“, a spus Vinicius. În ceea ce priveşte jucătorii brazilieni din campionatul nostru, cei doi au mărturisit că în Brazilia nu prea au auzit vorbindu-se despre ei.

Helder şi Rocha s-au bucurat că au fani brazilieni care îi susţin aici la Timişoara. “Dacă ei vor să câştigăm campionatul este foarte bine, pentru că şi noi ne dorim acest lucru“, a spus Helder. Mai puţin plăcut surprins de steagul Brazilie a fost portarul Taborda, care le-a arătat celor doi suporteri steagul Portugaliei de pe mănuşile sale, spunându-le că ţara sa este mai bună la fotbal.

Anda Deliu

Foto: www.prosport.ro

yim Poli are fani din Braziliagmail Poli are fani din Braziliabookmark Poli are fani din Braziliadelicious Poli are fani din Braziliadigg Poli are fani din Braziliamyspace Poli are fani din Braziliashare save 120 16 Poli are fani din Brazilia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National