Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilă

 Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilăDuminică Poli întâlneşte Craiova, o echipă care a adus mereu un număr mare de suporteri pe “Dan Păltinişanu”. Chiar dacă oltenii stau foarte prost în clasament şi în ciuda scandalurilor din această iarnă din Bănie, jucătorii de la Poli consideră că meciul va fi unul încins, iar oltenii nu se vor preda prea uşor.

Craiova se află în acest moment pe locul 13, cu două poziţii peste zona retrogradării şi pentru olteni se anunţă din nou un sezon compromis. Cu toate acestea, alb-violeţii sunt conştienţi de faptul că Universitatea Craiova este o echipă ce poate produce o surpriză  şi meciul trebuie tratat cu atenţie. Jucătorilor li s-a recomandat să fie atenţi mai ales la fraţii Costea. De asemenea, fotbaliştii cer fanilor să vină în număr cât mai mare să îi susţină duminică.

Aşteptăm cât mai multă lume la stadion, sperăm ca suporterii să vină să ne susţină în număr cât mai mare. Sper să recuperăm ce nu am reuşit în turul campionatului şi să rămânem în continuare neînvinşi. Speram că titlu să rămână în provincie însă la noi, nu în altă parte. Meciurile cu Craiova au fost mereu deschise publicului, au fost meciuri deschise. Au foarte mulţi jucători buni, nu doar fraţii Costea. Craiova e o echipă imprevizibilă, poate să facă un meci extraordinar, dar poate şi pierde foarte uşor“, a declarat Costel Pantilimon.

Sorin Ghionea este de părere că nu contează atât de mult adversarul, cât concentrarea de care trebuie să dea dovadă jucătorii lui Poli, care trebuie să dea ce au mai bun în ei la meciul de duminică.”Accidentările sunt inevitabile în fotbal. A fost o busculadă în careu în urma căreia am fost lovit, atâta tot. Mult mai important este ca noi să fim concentraţi la ceea ce avem de făcut şi să vorbim mai puţin despre principalul pericol de la Craiova. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor. Noi suntem concentraţi la fiecare antrenament, cu atât mai mult la fiecare meci. În acest joc, cu siguranţă că cei care vor şti să îşi dozeze efortul vor avea de câştigat“, a spus fundaşul venit în această iarnă.

Anda Deliu

yim Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilăgmail Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilăbookmark Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilădelicious Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilădigg Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilămyspace Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilăshare save 120 16 Pantilimon: Craiova este o echipă imprevizibilă

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National