Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbii

 Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbiiHandbaliştii timişoreni au disputat un amical la Jimbolia contra celor de la Steaua Roşie Mokrin, câştigat de alb-violeţi cu 38-26. Bănăţenii vor mai disputa două amicale săptămâna viitoare cu Potaissa Turda, profitând de pauza de trei săptămâni cauzate de Campionatul European.

Gelu Bota a putut să îi folosească pe toţi jucătorii, cu excepţia lui Alexandru ªimicu şi Cristian Fenici, convocaţi la echipa naţională, şi a lui Gabriel Cotinghiu, accidentat după meciul cu HCM Făgăraş, când a jucat pentru echipa a doua a Politehnicii. Alb-violeţii s-au prezentat bine în joc şi au reuşit să se impună din prima repriză cu 19-14. Până la final, diferenţa de scor s-a mărit şi s-a ajuns la 38-26. Principalii marcatori au fost Spahic (8), Gălan (7), Nagy şi Mrakic, cu câte 5 goluri.

Săptămâna viitoare, Poli va juca cu cei de la Potaissa Turda două meciuri. Primul se va disputa marţi, de la ora 17, iar al doilea miercuri, de la 9.30. Ambele meciuri se vor juca în Sala “Constatin Jude”.

Anda Deliu

yim Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbiigmail Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbiibookmark Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbiidelicious Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbiidigg Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbiimyspace Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbiishare save 120 16 Victorie pentru HCM Poli în amicalul cu sârbii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National