Sesiune de autografe Parov Stelar

 Sesiune de autografe Parov StelarFanii Parov Stelar vor avea ocazia să primească autografe mâine. Sesiunea de autografe se va desfăşura în Iulius Mall de la ora 17 30 înainte de concertul susţinut la Centrul Regional de Afaceri.

Parov Stelar a venit la Timişoara pentru a concerta la Scottish Pub Fest. Iubitorii muzicii care doresc şi un autograf de la idolul lor vor putea veni mâine la Iulius Mall de la ora 17.30 în faţa magazinului Bershka.

Parov Stelar sub numele real Marcus Fureder, în vârstă de 37 ani, vine din Linz, Austria. ªi-a început cariera în muzică la finalul anilor 90, ca DJ în cluburi, iar din 2000 s-a implicat în producţii proprii. Primele creaţii muzicale le-a lansat sub pseudonimul „Plasma” sau sub numele real, iar din 2004 este cunoscut sub numele Parov Stelar. În acelaşi an, a înfiinţat propria sa casă de discuri – Etage Noir Recordings. Stilul său specific de abordare a procesului de producţie, combinat cu cu un simţ demonstrat de estetică a sunetului, a condus la o popularitate masivă în rândul ascultătorilor din toată lumea, conferindu-i titulatura de fondator a unui nou gen muzical: Electroswing.

Cele mai reprezentative albume Parov Stelar sunt „Seven and Storm”, „Shine” şi „Coco”, cu single-uri care l-au făcut unul din cei mai apreciaţi artişti ai acestui gen de muzică. Piesele Parov Stelar au fost folosite în peste 700 de remixuri ale altor artişti sau compilaţii (inclusiv „Buddha Bar”) şi au fost solicitate pentru coloane sonore, atât ale producţiilor de film, cât şi ale spoturilor publicitare.

Deşi debutul a fost ca artist solo, din 2005 Parov Stelar s-a hotărât să îşi extindă reprezentaţiile pe scenă în formulă de band, alţi muzicieni alăturându-se proiectului.

Componenţa Parov Stelar Band: Markus Ecklmayr (saxofon), Beate Baumgartner    (voce), Gianna Charles (voce), Willie Larsson Jr (tobe), Michael Wittner (bass) şi Marcus Fureder (programming).

Anda Deliu

Foto: www.11even.net

yim Sesiune de autografe Parov Stelargmail Sesiune de autografe Parov Stelarbookmark Sesiune de autografe Parov Stelardelicious Sesiune de autografe Parov Stelardigg Sesiune de autografe Parov Stelarmyspace Sesiune de autografe Parov Stelarshare save 120 16 Sesiune de autografe Parov Stelar

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National