Alexa: Avem mare nevoie de suporteri

 Alexa: Avem mare nevoie de suporteriMeciul cu Universitatea Craiova va fi unul mai special pentru doi jucători alb-violeţi, Alexa şi Burcă. Cei doi au jucat la echipa din Bănie în trecut, dar sunt conştienţi că Poli trebuie să bată pentru a nu permite Oţelului să se distanţeze prea mult în vârful clasamentului.

Situaţia deloc uşoară prin care trece Craiova îi va ambiţiona cu siguranţă pe jucători să vrea să obţină trei puncte, pentru a se îndepărta de zona retrogradării. Universitatea are mulţi jucători de valoare, care pot produce surprize şi de aceea fotbaliştii timişoreni fac apel la suporteri să vină să îi susţină în număr cât mai mare, mai ales că acum vremea s-a încălzit.

Urmează al treilea meci din acest retur, venim după două victorii, avem un moral bun, dar suntem conştienţi că mai sunt 14 meciuri şi fiecare meci e foarte important. Ne aşteaptă un meci greu, Craiova este într-o situaţie grea. Individual au jucători buni, care pot face diferenţa şi care atunci când sunt în formă şi au poftă de joc ne pot pune probleme. Mă refer la fraţii Costea, Prepeliţă, Stoica, Ologu chiar si Subotic. Sper să avem susţinerea publicului, mă bucur foarte mult că s-a încălzit, avem mare nevoie de suporteri să facă o atmosferă frumoasă. E un moment bun prin care trece echipa şi trebuie să îl menţinem cât mai mult“, a spus căpitanul Politehnicii.

Dan Alexa a fost completat şi de Burcă, jucător născut chiar în Oltenia.”Nu pot spune că e un meci special, dar desigur, eu sunt născut şi crescut în zona Olteniei, e un club la care am jucat un an şi jumătate unde cred că mi-am făcut treaba, dar nimic special în rest. Faptul că ei trec printr-o perioadă mai puţin fastă face ca acest meci să fie mai dificil. Deşi au un lot de jucători buni şi au un antrenor care a demonstrat la Craiova că poate face lucruri bune, sunt într-o situaţie nu tocmai plăcută şi bineînţeles că nu mi-aş dori că acest club frumos al fotbalului românesc să retrogradeze. De la mijloc în sus sunt foarte buni, în apărare au jucători noi, sunt o echipă periculoasă. Nu va fi deloc un meci uşor. Sunt convins că dacă vremea va fi bună, stadionul va fi plin de suporteri.”, a declarat Ovidiu Burcă.

Anda Deliu

yim Alexa: Avem mare nevoie de suporterigmail Alexa: Avem mare nevoie de suporteribookmark Alexa: Avem mare nevoie de suporteridelicious Alexa: Avem mare nevoie de suporteridigg Alexa: Avem mare nevoie de suporterimyspace Alexa: Avem mare nevoie de suporterishare save 120 16 Alexa: Avem mare nevoie de suporteri

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National