Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigăm

 Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigămAntrenorul lui Poli doreşte să continue linia meciurilor fără înfrângere a echipei. De aceea, Uhrin consideră că este mai puţin important stilul de joc cu care timişorenii vor încerca să învingă Craiova duminică.

În faţa unei echipa imprevizibile şi cu mulţi jucători de atac cum este Universitatea Craiova, Uhrin nu exclude şi varianta unui joc defensiv, în ciuda diferenţei de 11 locuri care desparte cele două echipe în clasament. Uhrin a declarat că nu le va cere elevilor săi să fie mai atenţi cu fraţii Costea, dar vor viza mai mult jucătorii de construcţie, cum ar fi Dorel Stoica.

În mod sigur nu ne aşteaptă un meci uşor, jucăm contra unei echipe care este construită foarte ofensiv, iar faptul că până acum n-au câştigat decât un punct nu înseamnă că au jucat rău. Noi mergem cu tactica noastră, trebuie să câştigăm acasă. Nu ştiu dacă vom juca defensiv, poate în acest meci vom juca puţin mai defensiv, nu ştiu dacă vom juca cu doi atacanţi sau cu trei atacanţi, însă mă voi hotărî în ziua meciului, ca de obicei. Unicul scop este să câştigăm“, a declarat tehnicianul ceh.

Antrenorul a fost completat de team-managerul Daniel Stanciu, care a reamintit că Universitatea Craiova a câştigat în ultimii ani pe “Dan Păltinişanu”. “Ne aşteaptă un examen dificil cu Craiova, dar nu ne lăsăm păcăliţi de locul 13 pe care îl ocupă oltenii în acest moment şi trebuie să ţinem cont că din 20 de puncte acumulate de ei, 11 le-au obţinut pe terenuri adverse, au marcat 16 goluri în meciurile din prima parte a campionatului în deplasare, dublu decât pe teren propriu. Sperăm să trecem peste acest hop, pentru că, după cum ştiţi, noi am avut probleme cu echipele din partea a doua a clasamentului. După ce trecem de meciul cu Brăneşti sperăm să putem face spectacol la meciul cu Steaua” a punctat Stanciu.

Dusan Uhrin a vorbit şi despre faptul că nu toţi jucătorii au învăţat încă limba română, cu referire la incidentul de la Cluj, când Ricketts şi Goga nu s-au înţeles pe faza de atac. Antrenorul a spus că o parte din jucători învaţă limba română individual şi că în viitor îşi doreşte şi el să înveţe să vorbească bine româneşte. “Va trebui să discut mai mult cu Ricketts deoarece el nu înţelege româna. În mod sigur, pentru o mai bună comunicare, trebuie să înveţe cât mai repede. În momentul acesta nu am timp să învăţ limba română, dar sper pe viitor să îmi fac timp“, a spus Uhrin.

Anda Deliu

Foto: www.gsp.ro

yim Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigămgmail Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigămbookmark Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigămdelicious Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigămdigg Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigămmyspace Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigămshare save 120 16 Dusan Uhrin: Unicul nostru scop este să câştigăm

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National