Scottish Pub Fest a fost un succes

 Scottish Pub Fest a fost un succesPeste 2000 de tineri au avut parte vineri noapte de un show fabulos de sunet si lumina la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara (C.R.A.F.T.) la prima ediţie a festivalului Scottish Pub Fest. Timisoara a avut asteptari mari de la organizatori acestui eveniment, multimea de la intrare si inghesuiala au aratat interesul celor prezenti pentru invitati, in mod special pentru austrieci de la Parov Stelar.

Festivalul a fost deschis cand pe scena au urcat timisoreni de la Cover Band, care au incalzit publicul pe ritmuri muzicale celebre, gustate de toata lumea. In continuare membri trupei Publika au interpretat pe lângă piesele proprii şi câteva cover-uri, inclusiv din repertoriul unor trupe ca şi Coldplay sau Rammstein, spre deliciul publicului. Gazda evenimentului a fost MC Vali Bărbulescu, care si-a indeplinit cu brio sarcina.

Atmosfera a fost incinsa la maxim de Marcus Fureder şi colegii săi din Parov Stelar Band care si-au incantat fanii prin amestecul lor de sunete swing combinate cu elemente de electro. Mai bine de 2 ore printre piesele pe care membri formatiei le-au sustinut alături de noua lor solistă s-au numărat binecunoscutele „Chambermaid Swing” sau „Charleston Butterfly”, dar şi melodii incluse pe cel mai nou E.P. al trupei, „The Paris Swingbox”. Prin sunetul impecabil, intr-un joc de lumini halucinant, spectacolul extraordinar al muzicienilor austrieci a adus publicul in delir, fapt mai rar vazut la concertele din Timişoara.

Alaturi de timişoreni, atmosfera precum cea de la marile festivaluri de muzica a fost traita la acest spectacol de participanti din alte oraşe ale ţării şi chiar şi din Ungaria, iar faptul că la un moment dat coada de la intrare era cât se poate de impresionantă a demonstrat că prima ediţie a Scottish Pub Fest a fost una cât se poate de reuşită. Cei prezenti au putut servi tot soiul de bauturi de la barul lung de 50 de metri, la care lucrau peste 15 barmani renumiti, din cluburile timisorene. Organizarea bine pusa la punct si invitatii atat de asteptati de public au facut din prima editie a singurului festival de acest gen o reusita deplina.Distracţia s-a incheiat cu set-uri mixate de rezidenţii Scottish Pub, Vali Florena şi DJ Jo.

yim Scottish Pub Fest a fost un succesgmail Scottish Pub Fest a fost un succesbookmark Scottish Pub Fest a fost un succesdelicious Scottish Pub Fest a fost un succesdigg Scottish Pub Fest a fost un succesmyspace Scottish Pub Fest a fost un successhare save 120 16 Scottish Pub Fest a fost un succes

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National