Fashion TV şi-a ales câştigătoarea din Banat. VIDEO

 Fashion TV şi a ales câştigătoarea din Banat. VIDEOPunctul final a Caravanei Fashion Tv din Banat a avut loc sambata pe scena din Heaven Studio Timisoara. Atentia si interesul publicului numeros din club a fost captata de competitia pentru desemnarea castigatoarea din acest Miss FashionTV Banat, titlu care a revenit timisorencei Sorina Jurj. Pe langa concurs in aceasta seara moda si frumusetea au fost motivul distractiei.

Pentru titlul oferit de cei de la FashionTV s-au intrecut 21 dintre cele mai frumoase tinere din Banat, care au ajuns aici in urma unei selectii de 300 candidate. Talentele si frumusetea concurentelor au fost evaluate prin mai multe probe. Evenimentul serii a fost completat de tinute si prezentari de moda semnate de Laura Olteanu, Clara Rotescu, Issabel Lombardi si Belinda Liu.


Alte femei frumoase au defilat cu rochii semnate Laura Olteanu desemnat de FashionTV ca “Cel mai bun designer de pret-a-porter 2010″ si Clara Rotescu, castigatoarea premiului pentru “cea mai rapida ascensiune” la Romanian Fashion Awards 2010, precum si Fashiontv Collection. Reprezentativa pentru Timisoara, renumita creatoare banateana Issabel Lombardi a prezentat colectia “Innocence”, intr-o editie limitata, care are la baza simplitatea si rafinamentul liniei vestimentare cat si a combinatiilor de culori. Usor romantica, colectia creatoarei locale este dedicata femeilor sofisticate, elegante si seducatoare.
Timisoreni au mai putut aprecia colectia lansata acum trei saptamani la London Fashion Week de Belinda Liu, primul designer de moda roman prezent pe scena renumitului festival de moda londonez.
La momentul anuntarii premiului, castigatoarea concursului Sorina Jorj a fost extrem emotionata si incantata. Ea este din Timisoara, are 19 ani si 1,78 metri inaltime.
Misiunea Caravanei Fashion Tv este sa descopere si sa promoveze femeile frumoase din toata lumea. Evenimentul va fi transmis in peste 190 tari din intrega lume prin intermediul emisiunilor Fashiontv, singurul post care transmite 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana ultimele noutati din lumea modei si lifestyle.
Pe lângă defilarea domnişoarelor din concurs publicul a savurat creatiile vestimentare, iar seara a continuat cu o superpetrecere in stilul celor din lumea modei FashionTV Party.

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

yim Fashion TV şi a ales câştigătoarea din Banat. VIDEOgmail Fashion TV şi a ales câştigătoarea din Banat. VIDEObookmark Fashion TV şi a ales câştigătoarea din Banat. VIDEOdelicious Fashion TV şi a ales câştigătoarea din Banat. VIDEOdigg Fashion TV şi a ales câştigătoarea din Banat. VIDEOmyspace Fashion TV şi a ales câştigătoarea din Banat. VIDEOshare save 120 16 Fashion TV şi a ales câştigătoarea din Banat. VIDEO

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National