Poli câştigă şi suflă în ceafa liderului

 Poli câştigă şi suflă în ceafa lideruluiBănăţenii s-au distrat astăzi cu cei de la Craiova, pe care i-au bătut fără drept de apel cu 4-0. Poliştii au dominat tot meciul şi cei care au marcat au fost Zicu, Goga şi Magera, de două ori. Astfel, Poli a profitat de pasul greşit al Oţelului la Târgu-Mureş şi s-a apropiat la doar două puncte de primul loc al Ligii întâi.

Alb-violeţii au început în forţă meciul şi nu i-au mai lăsat de data aceasta pe oaspeţii să deschidă scorul. În prima repriză, jocul s-a decis pe flancul stâng al Timişoarei, parte d eunde au venit şi golurile. În minutul 36, Ianis Zicu a deschis scorul după un moment de dezorganizare in apărarea Craiovei. Patru minute mai târziu, Poli obţine o lovitură liberă. Cel ca re a executat a fost acelaşi Zicu, care i-a pasat lui Alexa, care şutează de la 12 metri, iar Magera a reuşit să devieze în poartă apărată de Silviu Lung junior. În repriza a doua, Magera a ratat o ocazie imensă după ce a scăpat spre poarta echipei antrenate de Niccolo Napoli. Atacantul ceh nu a mai ratat însă în minutul 55, când a marcat după un şut din interiorul careului. La scorul de 3-0, s-a observat o uşoară relaxare în jocul gazdelor. Axente a ratat mai multe ocazii în care a rămas singur cu poarta, iar Helder a fost aproape de un autogol, mingea fiind scoasă de Cisovski. Craiovenii nu au reuşit însă să înscrie, iar Goga a majorat scorul în minutul 90 după un şut superb la vinclu.

Echipele de strat:

Poli: Pantilimon, Helder, Cisovsky, Ghionea, Sepsi, Goga, Alexa, Bourceanu, Zicu, Axente, Magera. Au mai intrat: Ricketts, Nikolic şi Ignatijevic.

Craiova: Lung, F. Costea, M. Costea, D. Lopes, W. Lopes, Dănănaie, Ologu, Buşu, Zoro, Stoica, Prepeliţă. Au mai intrat: Gângioveanu, Subotic şi Stoianof.

Sunt foarte bucuros că au venit mulţi suporteri şi influenţa lor asupra echipe s-a văzut. Au încercat să dea totul, să joace foarte bine. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre acest meci deoarece noi ne gândim deja la următorul şi trebuie să întărim aceste trei puncte. În sfârşit am reuşit să marcăm şi din fazele fixe. Astăzi cred că ne-a reuşit absolut tot. Noi ne-am aşteptat la un meci greu, cel mai important pentru noi a fost că am reşlit să ne îndeplinim sarcinile şi să blocam adversarul în linia mediană, şi datorită acestui fapt cred că am şi câştigat. Am antrenat faze fixe mai mult săptămâna aceasta. Noi ne-am aşteptat la sistemul lor de bază, 4-3-3, pentru care ne-am şi antrenat“, a declarat Dusan Uhrin.

Jumătate de meci echipa a făcut un meci echilibrat. Am înfruntat o echipă puternică la loviturile de colţ şi loviturile libere, o echipă cu forţă. Timişoara a meritat victorie şi sunt sigur că Poli a lupta să câştige campionatul. Fraţii Costea au făcut azi ce au putut, florin vine după o perioadă în care nu a jucat. E păcat că am pierdut, dar mergem înainte Am fost supărat pentru că arbitrul nu a acordat un fault la Dănănae, iar apoi a dat cartona galben lui Prepeliţă. Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare“, a declarat Niccolo Napoli.

Anda Deliu

yim Poli câştigă şi suflă în ceafa lideruluigmail Poli câştigă şi suflă în ceafa lideruluibookmark Poli câştigă şi suflă în ceafa lideruluidelicious Poli câştigă şi suflă în ceafa lideruluidigg Poli câştigă şi suflă în ceafa lideruluimyspace Poli câştigă şi suflă în ceafa lideruluishare save 120 16 Poli câştigă şi suflă în ceafa liderului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National