Ianis Zicu l-a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilor

 Ianis Zicu l a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilorDupă victoria obţinută ieri, 13 martie, Ianis Zicu a ajuns la cota 13 în clasamentul golgheterilor din Liga întâi. Astfel, mijlocaşul lui Poli l-a egalat pe Bogdan Stancu şi are foarte mari şanse să câştige acest trofeu, în urma transferului “Motanului” la Galatasaray.

Victoriile la Poli sunt legate mereu de numele lui Ianis Zicu. Ieri, Zicu a fost cel care a deschis scorul în meciul cu Universitatea Craiova. După golul marcat în minutul 36, mijlocaşul alb-violet este pe prima poziţie în clasamentul golgheterilor, alături de Bogdan Stancu. Principalii următori ai lui Zicu sunt Eric de Oliveira de la Mediaş, cu 10 goluri adunate până acum şi Ovidiu Herea de la Rapid, cu 9 reuşite.  Ca şi la meciul precedent, contra celor de la Gaz Metan, “machedonul” a etalat un tricou cu un mesaj dedicat mamei sale.

Cele trei puncte obţinute astăzi sunt foarte importante. În sfârşit suporterii timişoreni au venit din nou aproape de echipă şi sperăm ca până la finalul campionatului noi să reuşim să câştigăm fiecare partidă. Emoţiile ar trebui lăsate deoparte dacă dorim să câştigăm acest campionat. Au fost cele două faze fixe în care am reuşit să înscriem în prima repriză şi ne-am uşurat partida. Statisticile arată că în ultimii ani cele mai multe goluri sunt înscrise din faze fixe. Mama mea mă iubeşte şi mă păzeşte de acolo, de sus. De acum înainte, toate partidele vor fi foarte dificile, pe măsură ce trec etapele, mai ales că echipele vor lupt şi pentru evitarea retrogradării” a spus Zicu după meci.

Anda Deliu

yim Ianis Zicu l a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilorgmail Ianis Zicu l a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilorbookmark Ianis Zicu l a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilordelicious Ianis Zicu l a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilordigg Ianis Zicu l a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilormyspace Ianis Zicu l a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilorshare save 120 16 Ianis Zicu l a egalat pe Bogdan Stancu în clasamentul golgheterilor

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National