Repartizarea computerizată a elevilor în licee

Ministerul Educaţiei a anunţat, joi, că 45 de candidaţi au media 10.00 la admiterea în liceu, acesta fiind cel mai mare număr de elevi cu note maxime de când este aplicabilă repartizarea computerizată, până în prezent.

Repartizare computerizată 2010: Vezi la ce liceu ai fost repartizat! (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Totodată, anul acesta a fost înregistrat cel mai mic număr de candidaţi care au rămas nerepartizaţi în liceu.

Vezi aici repartizarea computerizată a elevilor în licee

În 2009, din totalul celor 175.381 de candidaţi repartizaţi, şapte au avut media 10.00.

Repartizarea computerizată la liceu a elevilor de clasa a VIII-a pentru anul şcolar 2010-2011 are loc, joi, cu o zi mai devreme decât era prevăzut în calendarul admiterii, pentru a fi scurtate emoţiile candidaţilor, a informat Ministerul Educaţiei.

Repartizarea a avut loc, la ora 15.30, la sediul MECTS, în prezenţa ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu şi s-a făcut în funcţie de opţiunile elevilor şi de mediile la admitere.

Completarea opţiunilor în fişele de înscriere la liceu de către absolvenţii clasei a VIII-a şi de către părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, a avut loc în perioada 17-24 iunie.

Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a era programată, conform calendarului admiterii în liceu, pentru 2 iulie.

yim Repartizarea computerizată a elevilor în liceegmail Repartizarea computerizată a elevilor în liceebookmark Repartizarea computerizată a elevilor în liceedelicious Repartizarea computerizată a elevilor în liceedigg Repartizarea computerizată a elevilor în liceemyspace Repartizarea computerizată a elevilor în liceeshare save 120 16 Repartizarea computerizată a elevilor în licee

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National