Expo Mariage, din nou la Timişoara

mireasa1 200x300 Expo Mariage, din nou la TimişoaraRochii de mireasă, buchete, aranjamente florale, sonorizare, bijuterii… Să organizezi o nuntă nu este cel mai uşor lucru din lume. În acest sfârşit de săptămână, la Centrul Regional de Afaceri are loc a şasea ediţie a târgului Expo Mariage, unde cei care se căsătoresc anul acesta sau anul viitor pot găsi soluţii pentru cel mai important eveniment din viaţa lor.

Târgul se va deschide vineri, în data de 18 martie şi va dura până duminică. Cum România este departe de a ieşi din criză, iar nunţile sunt costisitoare, anul acesta firmele care îşi expun oferta la târg vor prezenta bunuri şi servicii la preţuri mai accesibile.

Vizitatorii vor găsi la standuri firme care vând rochii de mirese, costume pentru miri, accesorii vestimentare, aranjamente florale, dar şi firme care se ocupă de muzică, iluminat şi sonorizare. Cuvintele de ordine pentru ediţia din acest an  sunt lejeritate, confort, dar şi senzualitate.  Vineri, târgul va fi deschis între orele 13-20, iar sâmbătă între 10-20, iar duminică de la 10-18. Biletul de intrare costă 5 lei de persoană.

Anda Deliu

yim Expo Mariage, din nou la Timişoaragmail Expo Mariage, din nou la Timişoarabookmark Expo Mariage, din nou la Timişoaradelicious Expo Mariage, din nou la Timişoaradigg Expo Mariage, din nou la Timişoaramyspace Expo Mariage, din nou la Timişoarashare save 120 16 Expo Mariage, din nou la Timişoara

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National