Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super meci

dusanuhrin1 300x201 Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super meciÎn ciuda recordului de invincibilitate din acest campionat, staff-ul tehnic al timişorenilor rămâne cu picioarele pe pământ, ba chiar abordează meciurile cu prudenţă maximă. Vineri, cei de la Poli întâlnesc Victoria Brăneşti, echipă care în acest moment ocupă locul 15 în Liga lui Mitică. Deşi între cele două echipe este o diferenţă de 13 poziţii, atât Dusan Uhrin, Daniel Stanciu, dar şi Marian Iancu o consideră pe Victoria Brăneşti favorită, cel puţin declarativ.

Poli s-a apropiat la doar două puncte de cei de la Oţelul Galaţi, după înfrângerea echipei moldovene de la Târgu-Mureş, echipă antrenată de fostul tehnician al Politehnicii, Ioan-Ovidiu Sabău. Din toate punctele de vedere, alb-violeţii au început cu dreptul reluarea campionatului, cu tei victorii consecutive şi un joc care îi recomandă ca favoriţi la titlu. Totuşi, situaţia ingrată a celor de la Brăneşti îi face pe cei care conduc echipa să se gândească la faptul că jucătorii îşi vor dori foarte tare o victorie, pentru a mai acumula puncte şi a încerca să se salveze de la retrogradare. “Ne dorim să întărim cele trei puncte câştigate acasă. Ne aşteaptă un meci greu, dintr-un simplu motiv pentru că echipa pe care o vom întâlni, şi când a pierdut, a pierdut la diferenţa de un singur gol. Vrem să menţinem diferenţa de două puncte faţă de Oţelu. Brăneştiul are o echipă bine construită, cu jucători determinaţi, am văzut şi în confruntarea contra Stelei. Nu pot să spun că am jucat până acum vreun super meci şi nici că am avut vreun meci decisiv. Când vom juca de la egalitate cu o echipă care va fi, de exemplu, la egalitate de puncte cu noi, atunci vom putea vorbi de un meci important“, a declarat Uhrin. Tehnicianul a spus că adversara de vineri are o apărare bună, jucători buni pe benzi şi atacanţi care pot produce surpriza.

Pe lângă foame de puncte a echipei care joacă la Buzău, un alt lucru ce va pune probleme alb-violeţilor este starea foarte proastă a gazonului de pe arena din acest oraş. Pe arena din Buzău gazonul este unul dintre cele mai proaste  dintre stadioanele pe care joacă echipe din primul eşalon, iar jocul combinativ al lui Poli  ar putea să fie afectat de acest aspect.“În contextul actual, cred că putem considera Victoria Brăneşti principala favorită. În primul şi în primul rând, trebuie să luam în calcul şi starea terenului. Gazonul este mult într-o stare mult mai proastă decât a fost la jocul cu Steaua. Noi nu ne gândim la titlu, ne gândim să ne îndeplinim obiectivul de a juca în Europa League. Nu contează programul sau forma mai bună sau mai puţin bună a adversarelor noastre, ci fiecare puncte pe care îl obţinem. Nu avem timp de alte calcule“, a declarat team-managerul Daniel Stanciu.

Acum, la Poli există doar doi jucători indisponibili, Mansour şi Curtean . Despre ultimul, Dusan Uhrin a spus că este la 80% din potenţial, şi estimează ca va fi la capacitate maximă peste două săptămâni.

Anda Deliu

Foto: www.violamania.gsp.ro

yim Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super mecigmail Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super mecibookmark Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super mecidelicious Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super mecidigg Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super mecimyspace Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super mecishare save 120 16 Uhrin: Nu cred că am jucat vreodată un super meci

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National