Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis

bigprodus421 300x200 Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis Consiliul Judeţean Timiş anunţă că s-a încheiat oferta publică de obligaţiuni municipale emise de judeţul Timiş şi care s-a derulat în perioada 9-15 martie 2011. Cu aceasta ocazie au fost vândute toate cele 1.000.000 de obligaţiuni emise de judeţul Timiş, cu o valoare nominală la data emisiunii de 100 lei/obligaţiune.

Obligatiunile au o perioada de maturitate de 17 ani, rambursarea împrumutului se va face in 68 de rate trimestriale, începând din data de 27.06.2011 până la data de 07.04.2028. Pachetul minim de subscriere a fost de 1 obligatiune.

Fondurile obtinute in urma derularii ofertei publice vor fi utilizate pentru refinantarea imprumutului de tip bridge-loan (in valoare de 100.000.000 lei) contractat de catre Judetul Timis de la BRD – Groupe Societe Generale in baza contractului de credit nr. 1066/A din data de 28.03.2008 pentru realizarea unor investitii de interes public local. Proiectele prioritare de investitii ale Judetului Timis ce fac obiectul acestui credit sunt: reabilitarea si revitalizarea fortificatiei Cetatii Timisoara, Bastionul Theresia, centura de Nord-Vest a orasului Buzias, reabilitarii la 4 drumuri judetene si infrastructura de afaceri din zona industriala Sacalaz.

In termen de cel mult 30 zile de la data finalizarii ofertei emitentul este obligat sa depuna o cerere de admitere la tranzactionare a obligatiunilor pe piata reglementata la vedere administrara de Bursa de Valori Bucuresti la categoria obligatiuni.

Valentin Handro

yim Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis gmail Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis bookmark Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis delicious Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis digg Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis myspace Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis share save 120 16 Obligatiunile municipale aduc bani pentru Timis

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National