Din prea multa dragoste

60178331 Din prea multa dragoste

O deceptie in dragoste l-a impins la un gest extrem pe un tanar din Baile Herculane! Gandul ca fosta lui iubita se va casatori cu altul l-a facut sa-si puna capat zilelor, intr-un apartament din Timisoara in care locuia cu chirie.

Tanarul de 26 de ani primise de curand vestea ca fata cu care avusese o relatie de trei ani de zile se va casatori cu altul, peste doua luni.

Se despartisera in urma cu un an, iar de atunci tanarul ar fi fost macinat numai de ganduri negre, spun apropiatii. Auzind ce s-a intamplat, prietenii tanarului au venit intr-un suflet.

.Apropiaţii spun că băiatul nu trecuse niciodată peste decepţia suferită şi că avea diverse gânduri negre în ceea ce privea viaţa sa. Imediat ce au aflat de tragedie, prietenii au venit la căpătâiul lui. Deşi nu s-a găsit niciun bilet de adio, poliţiştii spun că este vorba de sinucidere.

Tanarul se numea Costinel Cilibia si era copilul unuia din preotii statiunii. Nu de mult terminase Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. La aflarea vestii colegii si prietenii au ramas socati, spunand ca tanarul nu ar fi avut astfel de tentative si nici nu ar fii vorbit cu ei despre asta.

Familia tanarului se pregateste acum de inmormantare.

UPDATE:

Tanarul de 26 de ani din Baile Herculane, a fost inmormantat reusind sa aduca un numar impresionant de oameni care l-au condus pe ultimul drum. “A fost mai mult decat un prieten, un om deosebit ce ne-a socat pe toti prin gestul sau”, a declarat Bogdan Patruica pentru evenimente-banatene.ro

a Din prea multa dragosteb Din prea multa dragoste

TaGurI: sinucideri

yim Din prea multa dragostegmail Din prea multa dragostebookmark Din prea multa dragostedelicious Din prea multa dragostedigg Din prea multa dragostemyspace Din prea multa dragosteshare save 120 16 Din prea multa dragoste

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National